Foto: LuMaxArt, Bigstock

Foto: LuMaxArt, Bigstock

Et anonymt medlem af Liberal Alliance indrømmer at være markant mere modbydelig end gennemsnittet og ønsker en verden, hvor flere fattige børn sælger deres organer.

“Der er ingen grund til at benægte. Ja, jeg er ond. Et ondt menneske, simpelthen.”

RokokoPostens udsendte har knapt talt med LA-medlemmet i fem minutter, inden vedkommende leverer indrømmelsen. Efter så mange års forklaringer, undskyldninger og bagatellisering er det på tide, at sandheden kommer frem, mener tilhængeren af Liberal Alliance.

“Hver gang nogen har spurgt mig, hvorfor jeg går ind for nedskæringer i det offentlige eller lavere overførselsindkomster, har jeg sagt noget med, at man sagtens kan spare uden at få dårligere velfærd, eller at det er uretfærdigt, at en person, der ikke arbejder, får flere penge mellem hænderne end en person i et opslidende lavtlønsjob. Men det er jo løgn.”

Ligeglad med velfærd
LA’eren tager en dyb indånding.

“Jeg er i virkeligheden fuldstændig ligeglad med velfærd; de fattige behøver ikke have muligheden for at komme på sygehuset for min skyld. Lad falde, hvad ikke kan stå, det har jeg altid sagt, og det gælder også mennesker. Jeg vil have råd til at købe en privat sundhedsforsikring, så jeg kan glæde mig over min sundhed, mens andres tænder rådner, og deres sukkersyge forbliver ubehandlet. De kan bare lade være med at spise så meget sukker og blive tykke,” siger LA’eren og uddyber sin vision for fremtidens Danmark:

“I dag taler man om fattige børn her i landet, men det er jo en joke. Fattige? Hvis ikke du behøver at sælge dine organer for at få råd til at spise, er du ikke fattig. Jeg ser gerne, at flere børn i verden, også i Danmark, kommer derud, så de forstår konsekvensen af deres forældres uansvarlige valg.”

For ond til klimaet
Liberal Alliance-medlemmet er ikke blot ligeglad med børn, der lider nød, men også med klimaet:

“Hvad rager det mig, at der bliver varmere? Det er da kun godt for Danmark, og ellers må vi, der har råd, bygge diger om vores egne huse. Skal jeg virkelig bekymre mig om nogle koraller i Australien eller tørke et eller andet sted i Afrika? Det er jeg simpelthen for ond til at gå op i!”