Foto: avemario, Bigstock

Foto: avemario, Bigstock

Det er kommet en gruppe læsere for øre, at RokokoPosten holder sommerferie de næste tre uger. Det er mere, end de kan bære, mener de, og beder derfor brevkassen om råd til at klare sig gennem den svære tid.

Kære RokokoPosten

Vi har ladet os fortælle, at I holder sommerferie de næste tre uger. Det er vi rigtig kede af at høre. Forstå os ret, vi bebrejder jer absolut intet. Vi forstår godt, at også I har brug for somme tider at holde fri. Vi under jer en stund, hvor I kan gå rundt og være ganske almindeligt gnavne og usjove som alle andre. Ingen kan holde ud konstant at skulle være sjov og gå så meget op i retskrivning på samme tid.

Der er bare det, at vi ikke rigtig ved, hvad vi skal gøre af os selv, mens I er væk. Vi er voksne og selvstændige og har gode, vellønnede jobs, men det er ikke ensbetydende med, at vi sådan bare kan stå helt på egne ben uden en satirekrykke at støtte os til. Så vil I ikke godt hjælpe os med nogle råd, før I går på ferie?

Venlig hilsen de fortvivlede læsere

Kære små skvatmikler

Som I nok ved, er livet ikke altid let. Nogle gange bliver man ramt af noget, som er større, end man umiddelbart føler, at man kan bære. Det kan være dødsfald i familien, en naturkatastrofe, eller at ens yndlingssatirewebsite holder flere ugers ferie. I den slags situationer kan det let føles, som om man bukker under. Imidlertid er man ofte stærkere, end man selv tror.

Vi vil derfor foreslå, at I tager den med ro og giver jer selv lov at være kede af det. Hvis I har ferie, så lad være med at forvente noget af jer selv. Bare sæt jer ned med Facebook og få afløb for jeres frustrationer ved at diskutere noget med nogen, I alligevel aldrig bliver enige med. I kan for eksempel bruge det opslag, vi poster for at reklamere for denne artikel, til at starte et gevaldigt skænderi. Den slags kan aflede jeres opmærksomhed og hjælpe jer igennem ventetiden.

Desuden har vi vanen tro forberedt lidt ferieunderholdning til jer, så vi ikke lader jer fuldstændig i stikken, mens vi nyder at lave alt muligt andet end at tænke på jer. Fra i morgen begynder Rokoko Classic, hvor vi genudsender et udvalg af artikler fra det forgange år, krydret med dybsindige kommentarer fra skribenten bag. På gensyn den 14. august!

Venlig hilsen RokokoPosten

Har du et problem, som RokokoPosten skal løse for dig, så skriv til brevkasse@rokokoposten.dk. Ved at skrive giver du RokokoPosten lov til at bruge, undlade at bruge, misbruge og/eller forvanske dit spørgsmål efter forgodtbefindende.