Foto: Flynt, Bigstock

Foto: Flynt, Bigstock

En læser mener, at politiet bør blande sig uden om hendes forsøg på at score en ven. RokokoPosten forklarer, hvorfor samfundet griber ind.

Kære RokokoPosten

Jeg har en ven, som jeg er meget forelsket i. Han er dog meget genert, så han har brug for et vink med en vognstang, for at jeg kan få ham på krogen. Så jeg sender ham blomster, besøger ham på hans arbejde og sender ham billeder af mig selv, når jeg går rundt alene uden så meget tøj på. Jeg lægger også beskeder på hans telefonsvarer, for han tager den sjældent, når jeg ringer. Jeg ved, hvor han har en ekstranøgle, så nogle gange låser jeg mig ind og overrasker ham med lækker mad og nyvasket tøj.

Problemet er bare, at politiet pludselig er begyndt at blande sig i vores flirt. De har sagt til mig, at jeg ikke må kontakte ham mere, og at jeg skal holde mig mindst 100 meter fra hans bopæl og arbejdsplads. Hvis jeg ikke overholder det, vil de sætte mig i fængsel. Han siger, at det ikke har noget med ham at gøre, men vil slet ikke tale om det. Så politiet har altså helt uden videre blandet sig i vores flirt. Kan det virkelig være rigtigt?

Venlig hilsen Jailbird

Kære Jailbird

Du er desværre blevet offer for patriarkatets systematiske undertrykkelse af kvinder. Det er nemlig sådan, at kvinder forventes at være passive og overlade initiativet til mænd. Det gælder i alle livets forhold, også når det gælder kærlighed og parforhold.

Hvis en kvinde vil flirte, skal hun nøjes med at klæde sig pænt og feminint og så ellers være stille, lydig og dydig – men selvfølgelig også sexet, dog helst på en diskret og underspillet måde. Gør hun ikke det, bringer hun patriarkatets magtsystem i fare, og så bliver politiet nødt til at gribe ind og sætte hende på plads.

Du skal ikke regne med, at der er hjælp at hente. Den nuværende regering er nemlig ekstremt kvindefjendsk og vil ramme organisationer som KVINFO, der som de eneste ville være parate til at tale din sag, med voldsomme nedskæringer. Så du må nok hellere bare arte dig og gøre, som patriarkatet forventer.

Venlig hilsen RokokoPosten

Har du et problem, som RokokoPosten skal løse for dig, så skriv til brevkasse@rokokoposten.dk. Ved at skrive giver du RokokoPosten lov til at bruge, undlade at bruge, misbruge og/eller forvanske dit spørgsmål efter forgodtbefindende.