Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

En læser, der elsker wienerbasser og instant kaffe fra First Price, og som bor i et hjem uden designermøbler, vil gerne vide, om han kan gøre sig forhåbninger om at blive integreret på Østerbro.

Kære RokokoPosten

Min familie og jeg flyttede til Østerbro lige inden sommerferien. Det er for så vidt fint nok, men jeg føler, at vi har svært ved at blive accepteret af den indfødte befolkning. Vi stikker nok også meget ud med vores livsstil, som måske bærer præg af, at vi kommer fra Hadsund.

Min kone og jeg arbejder begge i kommunen. Det er svært, når alle vores naboer er konceptudviklere og eventmagere. Vi ejer ikke en Christianiacykel, og de fleste af vores møbler er enten fra IKEA eller nogle, vi havde med hjemmefra, da vi flyttede sammen i 2003. Vi drikker instant kaffe fra First Price med den billige skummet fra Aldi, og ingen af os er synderligt begejstrede for spelt. Til gengæld indtager vi både gluten og laktose – vi føler os ikke intolerante.

Der er også det problem, at vores søn hedder David Andersen, og det bliver han drillet med i børnehaven. Pædagogerne synes, det er synd for ham, at hans navn er så almindeligt og mener, at vi bør overveje at kalde ham Ranulf eller noget andet, der er mere unikt.

Jeg synes, vi gør meget for at integrere os. Min kone har enkelte gange forsøgt at købe økologiske grøntsager i Irma, men hun har ikke lyst til det mere, fordi hun fik hånlige blikke, da hun også købte en pakke mazarinkager fra Karen Volf. Det er svært, fordi vi på den ene side gerne vil tilpasse os, mens vi på den anden side har brug for at kunne være os selv, hvilket ikke går så godt i spænd med vanerne herovre.

Er der noget, vi kan gøre for at blive accepteret af lokalbefolkningen?

Venlig hilsen Mikkel fra Hadsund

Kære Mikkel

Nej, der er intet, I kan gøre. Flyt til Valby med det samme.

Venlig hilsen RokokoPosten

Har du et problem, som RokokoPosten skal løse for dig, så skriv til brevkasse@rokokoposten.dk. Ved at skrive giver du RokokoPosten lov til at bruge, undlade at bruge, misbruge og/eller forvanske dit spørgsmål efter forgodtbefindende.