Foto: Hadrian, Bigstock

Foto: Hadrian, Bigstock

Efter fiaskoen med Det Hjemsøgte Børnehjem går Tivoli i København nye veje og lancerer Det Hjemsøgte Konsulenthus, der giver alle uddannelsesinstitutioner uhyggelige engelske navne, og hvor en mystisk stemme spørger, hvor man ser sig selv om tre år.

For nylig fik Tivoli i København massiv kritik for at have kaldt en Halloween-attraktion for Det Hjemsøgte Børnehjem, da flere mente, at navnet krænkede tidligere børnehjemsbørn.

Tivoli valgte at ændre navnet, og siden har forlystelsesparken også valgt at fjerne Det flyvende tæppe, som flere mente var kulturel appropriation af persisk vævning og luftfart, samt Det gyldne tårn, der kunne opfattes som en krænkelse af den amerikanske præsident.

Et mystisk og faldefærdigt kontormiljø
Nu har Carstensens gamle have midt i København introduceret en ny forlystelse med navnet Det Hjemsøgte Konsulenthus. Tivolis pressetalskvinde, Britt Ingemann, garanterer, at den ikke krænker andre end kaospiloter og enkelte urbane mænd først i 30’erne.

“Gæsten kommer ind i et mystisk, faldefærdigt kontormiljø, hvor vedkommende bliver tvunget til at finde ind til sin egen kernefortælling. Dette involverer et uhyggeligt stort antal Post-its samt en hektisk, kokainsniffende mand, der går under navnet Chefen og på uforudsigelig vis råber, at alt er fantastisk, eller at man er en talentløs idiot,” fortæller hun.

Hvis man klarer første rum, kommer man til et mørkt lokale med et bordfodboldspil, der spiller helt uden menneskelig indblanding, mens en indfølende, empatisk stemme spørger, hvor man ser sig selv om tre år.

Skal navngive sygeplejerskeuddannelse i Thisted
“Jeg vil selvsagt ikke sige, hvad man skal svare, men hvis man ønsker at komme videre, skal man åbne en dødningehovedbeklædt dør ved at bruge kodeordet ‘omstillingsparathed’, hvorefter man kommer ind i det frygtelige rum for danske uddannelsesinsitutioner med bizarre engelske navne.”

Britt Ingemann nægter at fortælle mere, men ifølge RokokoPostens kilder skal man blandt andet kunne nævne steder som Learnmark, Tradium, Zealand Business College, Aarhus Tech, VIA University College, Svendborg International Maritime Academy, hvis man vil undgå at tilbringe evigheden i det hjemsøgte konsulenthus.

For at slippe ud skal gæsterne sætte Post-its med deres bedste idé til navnet på en ny sygeplejerskeuddannelse i Thisted på et ramponeret flipboard. Forslagene bliver bedømt ud fra et både uhyggeligt og absurd pointsystem. Dernæst tager en zombiekonsulent et billede af gæsterne og kræver 2200 kroner til sin afrapportering for lade de rystede gæster komme ud i friheden igen.