Foto: serpeblu, Bigstock

Foto: serpeblu, Bigstock

Som filmproducer i 2017 er det svært at navigere i, hvad man kan og ikke kan tillade sig over for kvinder i filmbranchen. RokokoPosten giver dig en praktisk vejledning til, hvordan du undgår både ubehagelig medieomtale og retssager.

1. Undgå at bede om massage som modydelse for filmroller
Massage er rigtig dejligt, da det opløser spændinger i skuldre og nakke. Mange kvindelige skuespillere mener imidlertid, at massage fra filmproducere, der tilbyder den som en indledning til et samleje, der er en implicit modydelse for filmroller, er problematisk. Det skyldes, at de betragter sig som professionelle ansatte, hvis arbejde foran kameraet bliver kompenseret af et koncept kaldet løn.

2. Masturbation i potteplanter er en dårlig idé
De fleste mænd kender det utvivlsomt. Man står iført slåbrok foran en mere eller mindre fremmed kvinde og føler en ubændig lyst til at onanere ned i en bregne. Der er ingen tvivl om, at det er en aldeles naturlig trang, som på ingen måde er fordømmelig. Men bliver man akut ramt af denne tilskyndelse, vil det være en god idé at bede kvinden forlade lokalet, medmindre hun faktisk har givet udtryk for, at hun gerne vil iagttage planteorienteret onani. Selvom det kan forekomme folk i filmbranchen ophidsende og erotisk, er der en del kvinder, som ikke ønsker at se en mand få udløsning ud over en plante.

3. Lad være med at bedøve kvinder for at have sex med dem
Kvinder er et særpræget folkefærd, hvoraf rigtig mange ikke forstår det romantiske i at blive bedøvet med hestemedicin i en drink og derefter voldtaget i timevis, mens de er komatøse. Det bør man som moderne filmproducer og gentleman være opmærksom på og derfor undlade at bedøve kvinder, medmindre de direkte har ytret ønske om at blive udsat for denne praksis.

4. Lad være med at trykke hendes hånd – mod dit skridt
I gamle dage var den traditionelle hilsen mellem filmproducer og ung kvindelig skuespiller, at produceren under håndtrykket førte kvindens hånd over til sine kønsorganer, som han dermed fik hende til at beføle uden på bukserne. Imidlertid har mange kvinder ikke kendskab til eller forståelse for denne tradition, hvorfor det generelt er en god idé at undlade at inddrage nogle af parternes genitalier i håndtryksprocessen.