Foto: Lars Schmidt, Wikipedia

Foto: Lars Schmidt, Wikipedia

“Jeg kan sgu ikke huske, om jeg klaskede ham i røven, men det lyder plausibelt,” siger rockeren Jens “Skrue” Mortensen, der erklærer sig ligeglad med filmproducentens anklager om sexchikane.

“Ja, han kan da godt hade mig resten af livet, men han kan også bare komme over det. Jeg er i hvert fald fløjtende ligeglad,” siger Jens “Skrue” Mortensen, der er medlem af en berygtet motorcykelklub og tidligere på ugen blev anklaget af filmproducent Peter Aalbæk for at have sexkrænket ham.

Dette skulle ifølge Aalbæk være foregået ved, at Mortensen tog ham på bagdelen under en filmoptagelse og spildte øl på hans skridt for derefter at tørre det væk med hånden.

Lækker lille sag
“Det var voldsomt ubehageligt. Her står vi en gruppe professionelle mennesker og skal indspille en film, og så kommer den her kæmpestore, tidligere straffede mand hen og begynder at chikanere mig,” sagde Peter Aalbæk, der mødte rockeren, fordi hans filmhold befandt sig få meter fra rockernes tilholdssted.

“Jeg fik at vide, at vi ikke kunne arbejde der, hvor vi stod, fordi vi generede dem. Så sagde Jens Mortensen, at vi nok godt kunne finde ud af noget, når nu jeg var sådan en lækker lille sag, og kom hen og tog mig på røven. Jeg turde sgu ikke røre mig, og pludselig spildte han noget af sin dåseøl lige ned ad bukserne på mig og begyndte at tørre det af ved at gnubbe mig i skridtet,” fortalte Aalbæk, der kort efter forlod stedet med sit hold.

Det sociale spil dør
Jens “Skrue” Mortensen kan dog ikke tage anklagerne seriøst.

“Det her skete for over et år siden, og så brokker han sig nu? Det er for meget. En mand burde sgu da også kunne tåle, at man går lidt til ham. Jeg mener, hvis en stor og stærk rocker som jeg ikke har lov til at virke truende og grænseoverskridende over for en fremmed mand, hvor er vi så henne? Hele det sociale spil mellem mennesker dør jo fuldstændig,” siger den tidligere straffede rocker, der blandt andet har domme for grov vold og narkohandel.

På trods af sin kriminelle fortid understreger Jens Mortensen, at han ikke har noget imod, hvis Peter Aalbæk ønsker at anmelde hændelsen til politiet:

“Det er han da velkommen til. Så må vi jo se, hvad der sker. Jeg kan nu ikke se problemet, og det kan mine venner heller ikke. Men det er et frit samfund, så anmeld bare løs, Peter!”