Pressefoto: annamee.dk

Pressefoto: annamee.dk

Anna Mee Allerslev vil gerne høre, om rengøring af fade er inkluderet, hvis hun serverer BT-journalisters hoveder, om Jeanette kan servere malurt til værten, og om Anna Mee selv kan låne Europa-Parlamentet til et kobberbryllup.

I onsdags trak De Radikales beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev, sig fra posten efter en serie afsløringer om hendes bryllup og kritik fra både partifæller og offentligheden.

På tirsdag er venner, kolleger og samarbejdspartnere derfor inviteret til afskedsreception på Københavns Rådhus mellem klokken 13 og 15. I den forbindelse har der pågået en intens mailkorrespondance med mere end 214 spørgsmål fra Allerslev, som RokokoPosten har fået aktindsigt i.

Morten Østergaard vil æde egne ord
En stor del af korrespondancen handler om serveringen til receptionen, hvor Allerslev først spørger:

“Da Morten Østergaard gerne vil æde sine egne ord om, at jeg ‘altid har styr på det hele’, og ‘BT kan rende og hoppe’, vil jeg høre, om det er muligt at få dem kørt ind på en serveringsvogn cirka klokken 13.30.”

Dette er ikke det eneste serveringsrelaterede spørgsmål, der handler om BT. I en mail fra torsdag formiddag spørger Anna Mee Allerslev eksempelvis en medarbejder fra Københavns Rådhus:

“I forbindelse med det forestående arrangement drømmer jeg om at servere hovederne af BTs politiske redaktion på 3-7 fade, alt efter hovedernes vægt og omfang. Jeg regner med selv at forestå det praktiske og medbringe eget serveringspersonale, men vil dog gerne høre, om efterfølgende rengøring af fade er inkluderet i prisen.”

Regner med at tilbringe tid i Bruxelles
Endvidere spørger Allerslev: “Kan det lade sig gøre, at jeg kan få Jeanette til at servere et glas skarntydesaft og/eller malurt klokken 14.55? Det er i forbindelse med at sikre et eftermæle som uretmæssig martyr for en svigefuld folkestemning,” skriver hun og spørger i en opfølgende mail syv minutter senere, om der er faldsikret gulvunderlag noget sted i Rådhusets festsal.

Anna Mee Allerslev har imidlertid ikke kun korresponderet med Københavns Rådhus i den seneste tid. I en mail til ejendomsadministrationen i Europa-Parlamentet skriver hun:

“Da jeg for tiden overvejer et længere ophold i Bruxelles, vil jeg høre, om det eventuelt er muligt at lægge billet ind på at leje en større sal i parlamentsbygningen i Strasbourg i forbindelse med et kobberbryllup den 26. februar 2030? Hvis ja, ville jeg værdsætte det meget, og jeg vil så vende tilbage med et par spørgsmål angående den praktiske afvikling af arrangementet.”