Foto: kiko jimenez, Bigstock

Foto: kiko jimenez, Bigstock

En Anna Mee, en positiv graviditetstest eller den hårde tone over for muslimer. RokokoPosten guider dig til de bedste, farligste og mest smagløse kostumer, når du skal fejre Halloween.

1. Anna Mee, med eller uden racisme
Er du typen, der kan lide at vise de andre gæster, at du har helt styr på, hvad der rører sig politisk? Så anbefaler vi en Anna Mee Allerslev-udklædning, der inkluderer brudekjole, en liste med spørgsmål om cava og fade samt en faktura fra Øens Murerfirma for et flot, nyt badeværelse. Har du tilmed mod på at blive mødt med beskyldninger om racisme, kan du tilføje en sort paryk og tape på øjnene, så de virker smallere.

2. Anti-kommercielle helgener
Halloween er egentlig en kristen højtid, hvor man fejrer helgener og afdøde, og hvis du har lyst til at vise din prætentiøse utilfredshed med den krasse kommercialisering af noget så alvorligt, anbefaler vi en udklædning som helgen. Eksempelvis den belgiske Gummarus, der er skytshelgen for dem, der lider af brok, eller Bibiana, der er skytshelgen for tømmermændsramte. Det kræver en kappe, en stav og et lidende udtryk, som var du en stresset gymnasieelev eller Lars Seier Christensen, når han får stjålet et armbåndsur.

3. Rudekuverten og selvangivelsen
Hvis du virkelig vil skræmme alle omkring dig, kan du klæde dig ud som en rudekuvert. Ganske vist får de fleste deres regninger og andre uhyggelige skrivelser via eBoks nu om dage, men det giver ikke et lige så spændende kostume. Alternativt kan du iføre dig en kæmpestor selvangivelse og stille dig ved siden af alle dem, der har B-indkomst og måske er lige på grænsen til at være selvstændige, men hvem ved?

4. Graviditetstesten, positiv eller negativ
Et kostume i samme stil, men meget mere smagløst, er den kæmpestore graviditetstest. Det kræver blot en stor hvid kjole eller kappe, eventuelt med et lyserødt touch, og et felt, der viser én eller to streger. Kan bruges til at skræmme og psykisk nedbryde både 18-årige kvinder, der glemmer p-pillen, og de ufrivilligt barnløse.

5. Den hårde tone
Mange mennesker påstår, at den islamistiske terrorisme ikke er lige så farlig som den hårde tone og de fordomme, der opstår over for muslimer i kølvandet på terroren. Hvis du vil afprøve den teori, kan du dukke op til Halloween-festen med anti-muslimske udtalelser skrevet på din krop og tale om, hvor dejligt det er, at buffeten ikke er halal, at du hader tørklæder, og at du er frisk på at brænde et asylcenter af, hvis værten er med.