Foto: newsoresund.org / Wikipedia

Foto: newsoresund.org / Wikipedia

Den 54-årige lokalpolitiker Per Zeidler fra Syddjurs har erfaring med politisk kommunikation og normbrydende arrangementer, hvilket passer perfekt til Alternativet, mener partiet.

Det bliver i fremtiden den kontroversielle lokalpolitiker fra Syddjurs Per Zeidler, der skal arrangere Alternativets fester. Det bekræfter Alternativets presserådgiver, Rune Langhoff, over for RokokoPosten.

”I Alternativet vil vi ikke blot skabe en ny politisk kultur. Vi vil også skabe en ny og grænsesøgende festkultur. Der har Per Zeidler nogle helt særlige kompetencer, som vi glæder os til at få gavn af,” siger han.

Behøvede professionel assistance
Det var særligt Alternativets blandede erfaringer med at afhold
e valgfest med fuckswing (elskovsgynge, red.) på LGBT-baren Monastic i København, der fik dem til at indse behovet for professionel hjælp.

”Vi måtte erkende, at der var nogle udfordringer i processen, som gjorde, at vi havde behov for assistance. Både fordi arrangementet tiltrak sig unødvendig medieopmærksomhed, og fordi vi  havde en del problemer med at få maskinerne til at virke. Det ville Per utvivlsomt have haft de helt rette kompetencer til at håndtere,” siger Rune Langhoff og understreger, at Per Zeidler ikke blot vil få ansvaret for valgfesterne.

”Jeg ser et stort potentiale i udvikling af festerne i Alternativet generelt. For eksempel har vi fireårsjubilæum den 27. november, mens Uffe Elbæk har fødselsdag til juni, og de begivenheder vil vi gerne fejre med et brag af en fest. Og det ved alle jo, at Per er garant for,” lyder det fra Langhoff.

Anbefalet af A BAAL BABE
Per Zeidler får da også fornemme anbefalinger med på vejen.  Den 24-årige Lajla fra Horsens, der betegner sig som en af Per Zeidlers tidligere samarbejdspartnere samt en “A BAAL BABE”, fortæller:

“På alle tidspunkter har Per været høflig og professionel i sin kommunikation. Jeg vidste præcis, hvad jeg kunne forvente, når jeg medvirkede ved et af hans arrangementer, og som arbejdsgiver var han altid meget opmærksom på ikke at gå over mine grænser.”

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Per Zeidler før redaktionens afslutning, da han beretter, at han er lidt ophængt for tiden.