Foto: Jorge Lascar, Flickr

Det er lykkedes at finde en voksen mand i Danmarks regering, hvor han forgæves har forsøgt at få medlemmerne af blå stue til at enes og være gode venner. Vedkommende ønsker dog at være anonym af hensyn til sin fremtidige karriere.

Selvom langt de fleste for længst havde udelukket muligheden for, at der var mennesker i den danske regering, der havde et modent overblik, viser det sig ikke desto mindre nu at være tilfældet. RokokoPosten er nemlig kommet i kontakt med en 27-årig mandlig pædagogmedhjælper, der ifølge såvel pålidelige kilder som uafhængige forskere med speciale i modenhed er den eneste voksne i Danmarks regering.

Han har indvilget i at tale med RokokoPosten under betingelse af anonymitet, da han frygter, at regeringsdeltagelse vil kunne påvirke hans karrieremuligheder negativt.

Normeringen er for lav
“I løbet af de sidste to år har det været min opgave at være den voksne i regeringen, og jeg har forsøgt at gøre det efter bedste evne under ekstremt svære arbejdsbetingelser. Men hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg bange for, at jeg ikke har været i stand til at gøre nogen meningsfuld forskel. Normeringen er ganske enkelt for lav i forhold til opgavens omfang,” siger pædagogen ærgerligt og uddyber:

“Selvfølgelig ville det være fuldstændig overskueligt at få borgerlige til at enes om både skattelettelser og indvandringsstramninger, hvis det var voksne mennesker, man havde med at gøre. Men når man ser på, hvilken gruppe jeg har at arbejde med, er det stort set umuligt at få dem til at dele en pose Matador Mix eller synge ‘En lille nisse rejste’, uden at de enten snyder eller kommer i slagsmål.”

Kristian Thulesen Dahl: Jeg er 48 et halvt
Når det kommer til forhandlinger, bliver det helt håbløst, fortæller den voksne.

“Så siger Lars én ting til Anders og noget andet til Kristian, hvorefter Kristian råber indigneret op i pressen, og Anders låser sig ind i et skab eller kravler op i et træ, og til sidst ligger alle bare på gulvet og hyler og græder. Det er virkelig forstemmende.”

Kristian Thulesen Dahl afviser blankt påstanden om, at der ikke skulle være andre voksne i regeringen, og skriver i en mail, at han er næsten 48 og et halvt år gammel. Anders Samuelsen har ikke ønsket at kommentere sagen, da han lige er faldet ned fra et højt sted og har skrabet begge knæ rigtig meget.