Foto: Dean Drobot, Bigstock

Trods højlydt smækken med skabslåger og ekstremt afmålte kommentarer fra sin kæreste har en 32-årig mand fra Holbæk endnu ikke opdaget, at hun er forarget over noget, han sagde for nogle timer siden, og i øvrigt mener, han er en idiot.

Sent søndag eftermiddag kom Anders Eriksen uforvarende til at skubbe sin partner, den 33-årige Rikke Overmark, ud over kanten.

Mens Anders spillede computer med sit headset sat over det ene øre, læste Rikke en artikel, der handlede om både flygtningepolitik og assimilation via indtag af svinekød. Artiklen fik Rikke til at fremsætte en i nogen grad fordømmende påstand om et politisk parti, der var involveret i problemstillingen.

Anders besvarede imidlertid Rikkes kommentar med et udsagn, der ikke alene gik imod hendes opfattelse af sagen; Rikke opfattede den også som stærkt nedsættende.

Hørte Dickhead på repeat
Rikke forlod derefter kontoret med et ”godt så” og fór ud i køkkenet. Fra Anders’ kontor kunne han høre, hvordan hun begyndte at lave aftensmad, og hun gik virkelig til den. Gryder blev sat hårdt ned på køkkenbordet, skabslåger blev højlydt smækket, og kniven hakkede ekstra voldsomt rødløget.

Alt imens dette foregik, hørte Rikke “Dickhead” af Kate Nash igen og igen, og ved en lydstyrke, der var langt over hendes vanlige præferencer.

Da RokokoPosten orienterer Anders om situationens alvor, er han først overrasket og derefter tynget af skyld.

”Set i bakspejlet sendte Rikke mig et råb om hjælp, men da jeg var ved at spille Counter-Strike, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke tænkte videre over hendes adfærd, der jo tydeligt indikerer, at jeg har gjort noget helt uacceptabelt.”

Anders: Vil være mere opmærksom og nuanceret
Anders fortæller, at han planlægger at forholde sig skamfuldt apologetisk de næste tre-fire timer. Derefter vil han uopfordret erkende, at hans kommentarer nok var både ubetænksomme og uovervejede samt love at være mere opmærksom i situationen og se mere nuanceret på problemstillinger som den, Rikke præsenterede ham for, inden han udtaler sig.

RokokoPosten har også forsøgt at indhente en kommentar fra Rikke Overmark, men hun har nægtet at udtale sig til citat.

Siden episoden har hun kun kort talt til Anders, hovedsageligt i enstavelsesord som “ja” og “nej”, og har ellers været travlt optaget af at se på billeder på Instagram.