Foto: Statsministeriet

Foto: Statsministeriet

For første gang taler Statsminister-Lars ud om Privat-Lars, der igen har rodet sig ud i en skandalesag.

“Det mest pinlige er jo, at han ikke selv kan se det.”

Statsminister-Lars slår opgivende ud med armene og fortsætter:

“Det er jo ikke, fordi der ikke er nogen, der har sagt det til ham: Gå nu hjem, du er fuld. Betal selv for de underbukser. Lad være med at bruge mine PET-agenter til at intimidere din kones chef. Hvor svært kan det være?”

RokokoPosten har mødt landets statsminister, Statsminister-Lars, til en ærlig snak om Privat-Lars, hvis beslutninger igen har skabt problemer for Statsminister-Lars. Seneste da Privat-Lars dukkede uanmeldt op på sin hustrus arbejdsplads, hvor en tjenstlig samtale mundede ud i Sólrun Løkke Rasmussens afskedigelse.

“Jeg ved godt, Privat-Lars altid har haft problemer med sin dårlige dømmekraft, men på det seneste er det bare stukket helt af for ham,” siger Statsminister-Lars.

Lille svindler skal ikke komme for godt i gang
Konfronteret med Statsminister-Lars’ udtalelser griber Privat-Lars fat i RokokoPostens korrespondent og trækker ham helt tæt på sit ansigt:

“Du kan godt sige til den lille svinder, at han ikke skal komme for godt i gang. Jeg ved, hvad der blev af de taxabilag fra hans tid som amtsborgmester. Jeg ved, hvad der skete med Kristian Jensen i den kælder i Odense,” hvæser Privat-Lars ud mellem sine nikotingule tænder og tilføjer med et skævt smil:

“Og så kan du jo hilse hans kone og mine børn.”

“Du lovede, du ville stramme op!” råber Statsminister-Lars som svar, mens han peger anklagende ud i rummet.

“Du lovede, du ville tabe dig og holde fingrene fra Sophie og Twitter. Der er valg om et år, og Venstre bliver kneppet på grund af dig!”

Fik Esben Lunde til at lyve
Privat-Lars er tavs et øjeblik, mens han tænder en cigaret, og puster så røgen ud i ansigtet på RokokoPosten, mens han iskoldt svarer:

”Hæng mig bare ud. Jeg er skide ligeglad. Men det var ikke mig, der kørte et klimatopmøde i søen. Jeg har aldrig foræret milliarder af skattekroner til privathospitaler eller bankerne. Ja, jeg boede en uge i et lortehus i Skagen og modtog nogle millioner til min pensionsfond, men det var Statsminister-Lars, der fik Esben Lunde Larsen til at lyve for Folketinget.”

Mens skænderiet tager til i lydstyrke, sniger RokokoPostens korrespondent sig ud af Statsministeriets dør.