Foto: Johannes Jansson, Wikimedia Commons

Foto: Johannes Jansson, Wikimedia Commons

Privat-Lars er ingen alvorlig trussel, mener statsminister-Lars, der derfor tager privat-Lars’ udfordring roligt. RokokoPosten har mødt dem begge.

De kender hinanden indgående, men er ikke altid lige gode venner. Det kan derfor meget vel blive et blodigt opgør, hvis privat-Lars gør alvor af sin trussel og melder sig på banen i dansk politik som konkurrent til statsminister-Lars.

Statsminister-Lars gør dog klart, at han ikke lader sig intimidere af privat-Lars, og at han ikke opfatter ham som en reel trussel.

“Du er også så glat. Det skal du jo sige,” lyder det fra privat-Lars, der fortsætter:

“Du kan lige så godt lade være med at nidstirre mig. Det har ingen effekt.”

Har allerede meldt sig ind i Venstre
Privat-Lars bedyrer, at det skam er helt alvorligt ment, at han vil tage kampen op mod statsminister-Lars, når der igen bliver valg.

“Jeg har allerede meldt mig ind i Venstre, og jeg har også talt med flere af statsminister-Lars’ venner i partiet. Han skal slet ikke føle sig sikker. Jeg har et es i ærmet, som statsminister-Lars får svært ved at trumfe,” siger han og uddyber, at det ikke kun har noget med fadøl at gøre.

“Men det har selvfølgelig noget med fadøl at gøre. Bare ikke kun fadøl,” understreger han.

Statsminister-Lars giver dog stadig udtryk for, at han ikke lader sig intimidere.

Har kendt hinanden længe
“Privat-Lars og jeg har kendt hinanden i mange år, og vi kender hinanden ud og ind. Han kan godt være en ilter bulderbasse, og han elsker at spille med musklerne, men vi kan jo allesammen godt se, at det mest er overflødigt fedt, han har at spille med,” siger statsminister-Lars, mens han ranker ryggen og puster sig en smule op.

Politisk er der ikke meget, der adskiller de to konkurrenter. Det bliver derfor nærmere måden at spille det politiske spil på, der bliver afgørende for, hvem der løber af med sejren i det kommende opgør. Her mener statsminister-Lars, at han har en klar fordel.

“Jeg har mange års erfaring på den politiske scene. Det har privat-Lars ikke. Alene det stiller ham svagt i forhold til mig,” siger han.

Privat-Lars mener dog, at statsminister-Lars gør klogt i ikke at føle sig for kæphøj.

“Alle ved jo, at det er det, der foregår bag kulisserne, der reelt betyder noget. Og her har jeg en klar hjemmebanefordel,” siger privat-Lars.