Foto: Patryk Kosmider, Bigstock

Jeg forstår ikke, at man vil gøre livet så surt for ham som muligt, siger venligboeren Mads Nygaard, der ikke har tænkt sig at spørge ind til den udvisningsdømte marokkaners synderegister.

“Sådan møder jeg slet ikke mennesker. Jeg spørger ikke til deres synderegister, men betragter dem som ligeværdige individer,” siger Mads Nygaard, da RokokoPosten spørger venligboeren, om han er klar over, at den nyligt udviste Said Mansour er dømt for at have opildnet til terror.

Nygaard er nemlig i færd med at planlægge, hvordan han kan sejle Mansour til Danmark hver dag, så han ikke behøver at tilbringe al sin tid i Marokko, hvor han er født.

“Det er ikke et særlig rart land at være i, og jeg har det skidt med at tænke på, at Said, som ret beset er et produkt af den danske velfærdsstat, skal leve der,” siger venligboeren, der om nødvendigt vil fragte Mansour fra Marokko til Danmark på en tømmerflåde.

Alle marokkanere til Danmark
“Jeg hader, at man bevidst prøver at gøre livet ulideligt for andre, fx ved at udvise dem. Den danske dommerstand har jo nærmest konstrueret en plan for, hvor rædselsfuld en tilværelse de kan byde udvisningsdømte kriminelle,” fortsætter han og indrømmer, at det kan lyde som en hård vurdering af 35 millioner marokkaneres liv.

“Men ideelt set burde de også kunne komme til Europa og skabe sig et ordentligt liv. Hvis Said havde fået de rette muligheder, ville han uden tvivl have bidraget overordentlig positivt til det danske samfund.”

Mads Nygaard har ikke en færdig plan for, hvordan han vil omgå udvisningen af Mansour, men regner med at trække på sit netværk.

“Jeg har fået mails fra over 100 blonde, venstreorienterede RUC-kvinder omkring 25 år, der er kede af, at de ikke var med til at køre flygtninge til Sverige i 2015. Hvis jeg placerer min tømmerflåde i internationalt farvand, vil de gerne danne en menneskelig bro, så Mansour kan gå til Danmark uden om grænsekontrollen.”

Nygaard bliver den sidste op ad muren
Nygaard har endnu ikke været i kontakt med Mansour, men ifølge en sms fra den udviste marokkaner tager han gerne imod venligboerens tilbud.

“På trods af de seneste usolidariske tiltag i form af kontanthjælpsloft og lignende kommer jeg gerne til Danmark. Når kalifatet bliver en realitet, vil den vantro hund (Nygaard, red.) og hans kvinder blive de sidste op ad muren.”