Foto: familylifestyle, Bigstock

Der er kun én af dig. Det er det eneste positive, der er at sige om dig. Læs med for at få den videnskabelige forklaring.

Sandhedsvidenskabeligt Ufejlbarlighedsinstitut i Wales udgiver i denne uge en rapport, der konkluderer, at du er så nederen, at du burde grave dig ned. Med professor Nia Cadwallader i spidsen har instituttets dygtigste forskere undersøgt dig og din triste tilværelse. RokokoPosten har fået lov at bringe de væsentligste konklusioner:

1. Du kan ikke engang selv stole på dig
Du lovede dig selv, at du ville gøre det i weekenden. Men så var du træt, og der var noget, du hellere ville, nu du havde tiden. Du undskyldte dig med, at vi kun lever en gang, og at du er voksen og selv bestemmer over dit liv. Den slags letkøbte klichéer gør dig dog ikke mindre upålidelig. Tværtimod lyver du dig selv direkte i fjæset.

Når du ikke engang selv kan stole på, at du er ærlig og holder ord, hvordan skal andre så kunne?

2. Du er ærligt talt trist at se på
Inderst inde ved du det godt, selvom du smiler til dig selv i spejlet og bruger absurde summer på klædeligt tøj: Du er grim. Ikke engang på den der charmerende måde, som har givet flere mandlige skuespillere en pragtkarriere i Hollywood. Du er bare trist at se på.

Dine såkaldte venner siger godt nok noget andet, men det er kun, fordi de selv er mindst lige så hårdt ramt som du. Det, I betragter som venskab, er ikke andet end en desperat afledningsmanøvre, et fix, der fastholder jer i den illusion, at I har noget som helst at byde på.

3. Hør bare, hvad folk siger bag din ryg
Du havde det nok på fornemmelsen, og nu kan vi afsløre, at det er sandt: Folk bagtaler dig, og du skulle bare høre, hvad de siger. Der bliver ikke lagt fingre imellem; du er et yndet samtaleemne, når du ikke er til stede. Folk fniser og forsøger at overgå hinandens historier. De pisker en frydefuld stemning op af lige dele fryd og foragt.

Det handler om dit selvretfærdige brok. De ting, du taler om, og som ingen andre gider høre om, selvom du selv betragter dem som guldkorn. Din måde at gå på, din frisure, og nåh ja: Du har virkelig dårlig ånde, vidste du det?