Foto: Johannes Jansson/Norden.org og kmu.gov.ua, Wikipedia

LøkkeFonden har på kort tid rykket en insolvent statsminister adskillige læringsår. Statsminister-Lars har gennem møder med succesfulde erhvervsfolk lært at spare så mange penge sammen, at han snart har råd til at tabe valget.

LøkkeFondens DrengeAkademi er en læringscamp for fagligt udfordrede drenge i 7. og 8. klasse, som har viljen til at bruge to uger af deres sommerferie på at forbedre sig fagligt, socialt og personligt. Men ikke kun udsatte drenge kan få stort udbytte af Akademiet.

Det viser sig nemlig, at en 54-årig cand.jur. og statsminister, der hele sit liv har levet økonomisk over evne og trods flere årtier med millionløn kun har gæld, på bemærkelsesværdig kort tid har lært at spare anseelige pengebeløb op til sin pension.

Ikke to læringsår, men to valgperioder
“Når en person som statsminister-Lars skal rykkes ikke bare et eller to læringsår, men to valgperioder, ja, så kræver det en helt særlig motivation,” udtaler Privat-Lars, der er stifter af LøkkeFonden, men som absolut intet har at gøre med den daglige drift. Han suppleres af bestyrelsesformand Sólrun Jákupsdóttir Rasmussen:

“Statsminister-Lars står med udsigten til en snarlig fyring og har intet i sit navn ud over en møgbelånt villa i Græsted. Takket være et særlig intensivt læringsforløb, hvor han har mødtes med succesrige forretningsmænd fra hele landet, er det heldigvis lykkedes ham at komme dertil, hvor han snart har råd til at tabe valget.”

Bubbers bror: Ingen andre fremskridt
Evnen til at spare penge sammen er til gengæld det eneste faglige område, hvor der er sket fremskridt.

“Statsminister-Lars havde hårdt brug for at lære nye floskler i dansk, for folk var efterhånden gået død i cykel- og motorreferencer, og ingen forstod, hvordan man kunne aflevere ‘mere mindre’ af noget. Samtidig viste sidste folketingsvalg, at statsminister-Lars har ualmindeligt svært ved at tælle til lige præcis 90. Her er det desværre ikke lykkedes at gøre fremskridt,” udtaler Bubbers bror, der er administrerende direktør, til RokokoPosten.