Foto: NASA/JPL-Caltech

Det er lykkedes astronomer at lokalisere svaret på, hvem der ifølge Socialdemokratiet skal kunne gå tidligere på pension, i et sort hul 24 millioner lysår fra Jorden. Imidlertid gør den massive tyngdekraft det umuligt at sige, hvem der er omfattet af planen, ud over Mattias Tesfayes mor.

“Det er intet mindre end en sensation.”

Så klar er udmeldingen fra seniorforsker og astropolitisk analytiker Johan Mortensen fra DTU Space ved et pressemøde, hvor han sammen med en række kolleger præsenterer en overraskende ny opdagelse.

“Ved hjælp af komplekse analyser af røntgenstråling og billeddata fra såvel Hubble-teleskopet som observatorier i Europa og Sydamerika har vi lokaliseret Socialdemokratiets plan for tidlig pension i det supermassive sorte hul NGC 2787, som er placeret i konstellationen Store Bjørn, knap 24 millioner lysår fra Jorden,” siger han og fremlægger et billede af det sorte hul.

“Man kan selvfølgelig ikke se det, men vi kan med sikkerhed fastslå, at pensionsplanen ligger lidt til venstre for midten af hullet.”

Rummer krav om tykkelse af hård hud
Hvad pensionsplanen mere præcist indeholder, kan forskerne imidlertid ikke sige med sikkerhed.

“Da planen befinder sig inden for det sorte huls begivenhedshorisont, hvor hverken lys eller spin kan undslippe, kan vi ikke sige, hvad den rummer. Men baseret på analyser af den omgivende stråling involverer planen blandt andet en algoritme med mindst 75.365 variabler for beregning af aktive år på arbejdsmarkedet samt krav om tykkelse af hård hud på fingrene og en placering mindst 110 kilometer fra Rådhuspladsen i København,” fortæller Johan Mortensen og fortsætter:

“Men vores analyser tyder dog på, at man med sikkerhed er omfattet af planen, hvis man er Mattias Tesfayes mor.”

Kan også rumme DF’s vælgeropbakning
Johan Mortensen fortæller, at forskerne stadig mangler at analysere mange af de indsamlede data fra NGC 2787, og at der sagtens kan gemme sig flere overraskende opdagelser i det sorte hul.

“Vi har en del data, som tyder på, at en stor del af Dansk Folkepartis vælgeropbakning også kan vise sig at være forsvundet ind i det sorte hul, ligesom en af vores forskere har en velunderbygget hypotese om, at Anders Samuelsens stålsatte øjne er derinde.”