Foto: nito, Bigstock

Den indvandringskritiske provokatør var slet ikke til stede, da Bjarne Nielsen slog en fremmed mand tre gange i hovedet. Alligevel forårsagede han volden med sin retorik, siger Bjarne.

“Lige da det sker, tænker jeg bare, at ham, der står derovre, er en kæmpe idiot, der glor på min kærestes røv,” fortæller 28-årige Bjarne Nielsen fra Vojens om den begivenhed, der sidste uge fik ham dømt for vold. Mandag aften gav Bjarne en fremmed mand en knytnæve i hovedet tre gange, så vedkommende fik hjernerystelse og måtte sys på skadestuen.

Set i bakspejlet mener Bjarne dog ikke, at ansvaret for volden kan placeres hos ham.

“Sådan reagerer man, når man bliver frustreret over indvandringsdebatten og den udskamning af muslimer, som Rasmus Paludan repræsenterer,” forklarer han og tilføjer, at den indvandringskritiske provokatør på intet tidspunkt var til stede i det værtshus, hvor volden foregik.

Tre voldsdomme i bagagen
“Jeg var der med min kæreste, og vi havde fået lidt at drikke, da et eller andet fjols giver sig til at lægge an på hende. Altså, han siger ikke noget, men jeg kan sgu godt se, hvad han vil,” husker Bjarne Nielsen, der allerede har tre voldsdomme i bagagen. Dem ser han i et nyt lys, nu hvor Rasmus Paludan har demonstreret på Nørrebro.

“Den mand skaber jo splid med sin retorik, uanset hvor han kommer – eller ikke kommer. Folk smadrede ting i Albertslund, selvom han ikke dukkede op til en annonceret demonstration, og nu har han fået mig til at gå amok på en fremmed for fjerde gang i mit liv. Vi bor mange kilometer fra hinanden, og jeg vidste faktisk ikke, hvem Paludan var indtil for nylig, men det siger jo bare noget om, hvor stort et røvhul han er.”

Vred over engangsgrill
Bjarne Nielsen mener derfor ikke, at Rasmus Paludan skal have lov til at demonstrere, især ikke i Vojens.

“Han er så fjendtlig og ubehagelig, at det kribler i mig, når jeg tænker på ham. Bare mens jeg står her og snakker, får jeg lyst til at tæve den næste person, jeg ser. Tanken om at se Paludan i Vojens giver mig lyst til at brænde hele byen ned og kaste sten efter politiet. Tænk, at en enkelt mand kan vække den slags følelser,” siger han, der sagtens kan leve sig ind i muslimers vrede over, at Paludan ødelægger deres hellige bog, selvom han ikke selv er troende.

“Det er da pissetræls, at der kommer sådan en svans og bare smider en bog på en engangsgrill, mens han står og råber. Fuck, den slags gør mig vred.”