Foto: Public domain, Wikipedia

En soldat mistænkt for rovmord og seksuelle overgreb har ved hjælp af en tryllelighter og tre meget store hunde udført en massakre på landets øverste ledelse og udnævnt sig selv til ny konge.

Det er en dybt chokeret medarbejder ved hoffet, som RokokoPosten taler med fredag morgen. Aftenen før har han set store dele af hoffet, inklusive kongen, dronningen og deres livgarde, blive dræbt for hans øjne.

Stjal tryllelighter fra ældre kvinde
“Vi havde tidligere arresteret en soldat, som havde bortført og forgrebet sig på den sovende prinsesse. Tilsyneladende havde han brugt en slags tryllelighter, som han havde stjålet fra en ældre kvinde efter at have myrdet hende, til at kalde på en stor hund, der kunne transportere prinsessen væk.”

Herefter var soldaten blevet arresteret, men på grund af omstændigheder, som endnu er uklare, lykkedes det ham ikke alene at flygte, men også gennemføre et militærkup ved hjælp af meget store hunde.

“Det var så forfærdeligt. Pludselig vælter tre gigantiske hunde ind og dræber stort set alle tilstedeværende, inklusive majestæten, hvorefter soldaten erklærer, at han nu er konge og i øvrigt vil gifte sig med den prinsesse, han tidligere har forgrebet sig på,” siger embedsmanden ved hoffet, der af frygt for at blive flået ihjel af hunde ønsker at være anonym.

Officer: Uforberedte på hundeangreb
En officer, der ligeledes ønsker at være anonym af hensyn til sit liv, sin førlighed og sin fremtidige jobsikkerhed, fortæller, at angrebet på kongehuset kom fuldstændig bag på majestætens soldater.

“Normalt ville vi kunne mobilisere både gardehusarer og et par tusinde mand fra reserven på meget kort tid, men vi må erkende, at vi ikke på noget tidspunkt har gennemført krigsspil eller øvelser med henblik på at forsvare majestæten mod angreb fra meget store hunde,” indrømmer officeren og fortsætter:

“Set i bakspejlet var det også utrolig uheldigt, at vi havde bygget kongeslottet så stort, at det var muligt for selv en hund med øjne så store som Rundetårn at komme derind og udføre et angreb.”