Foto: bsd555, Bigstock

Send god muslimsk karma til Rasmus Paludan ved at donere penge til Islamisk Stat, hver gang han skænder den hellige bog. Sådan lyder opfordringen fra Grimhøjmoskéens formand, der kalder sin indsamling for en sjov og skæv protest.

“Rasmus Paludan håber på at skabe splid og had med sine provokationer. Vis ham, at karmaloven også gælder for ham ved at sende et beløb til Islamisk Stat, hver gang han fornærmer islam eller Koranen,” siger Grimhøjmoskéens formand, Oussama El-Saadi, i en pressemeddelelse.

“Når jeg siger karma, mener jeg selvfølgelig ordet i en meget bred betydning og ikke i den snævre buddhistiske fortolkning, eftersom buddhister er hedninge, der vil brænde i Helvede på dommedagen,” tilføjer han til RokokoPosten, der har sat formanden stævne i hans egen moské.

Assimileres ind i kalifatet
El-Saadi fik idéen til protesten, da han hørte om Nicolai Würtz’ indsamling, som også er en protest mod Paludan. Her går pengene dog til Dansk Flygtningehjælp, som blandt andet vil bruge dem på madklubber for flygtninge og danskere.

“Würtz vil hjælpe muslimer med at blive integreret i det danske samfund, og vores indsamling gør lidt det samme, men omvendt. Vi ønsker, at alle samfund skal assimileres under Islamisk Stats kalifat. Altså, ikke i Danmark, her følger vi naturligvis landets lov, så bare rolig,” forsikrer formanden, der kalder sin indsamling for en sjov og skæv protest, der i modsætning til andre indsamlinger i det muslimske miljø vil foregå over nettet og ikke via raslebøsser i kebabrestauranter.

Millionbidrag fra udenlandsk fond
“Grimhøjmoskéen har et rygte som et meget alvorligt sted, hvor lærde mænd går rundt med næsen i Koranen. Jeg vil gerne vise, at vi også evner den fiffige og ironiske protest,” fortsætter han, men understreger, at støtten til Islamisk Stat ikke kun er ment som en vittighed.

“Jeg skal ikke kunne sige, om det, IS gør, er rigtigt eller forkert. Jeg er ikke islamisk lærd, og jeg kender ikke den situation, de er i. Men de kan sikkert godt bruge pengene.”

Indtil videre har Oussama El-Saadis indsamling modtaget 1423 kroner fra private borgere i Danmark og omkring 4,2 millioner kroner fra en udenlandsk fond ved navn Saudi Peace Foundation.