Foto: Anton_Dios, Bigstock.

Provokunsteren Uwe Max Jensen er blot den første af Stram Kurs’ kandidater. Også Vlad Dracula, Gentleman Finn og et blebarn stiller op.

  1. Vlad Dracula. Denne rumænske prins blev født i starten af 1400-tallet og er i Danmark nok mest kendt for at lægge navn til Bram Stokers vampyr, grev Dracula. Rasmus Paludan har imidlertid valgt Vlad, også kaldt Spidderen, på grund af hans håndfaste tilgang til fjender af riget. “Jeg plejede at spidde mine modstandere på lange stager, en strategi, der forhåbentlig vil opleve en renæssance i Danmark, såfremt Stram Kurs kommer i Folketinget,” udtaler den rumænske adelige, der vil arbejde for at få indført en spidningspolitik i Stram Kurs’ program. “Det er et område, hvor Paludan stadig er slap og nølende. Han skriver bare, at de fremmede skal ud af landet, men uden spidning kan vi ikke være sikre på, at de ikke kommer tilbage,” mener Vlad Dracula.
  2. William, to år. Her har vi en lille dreng, der bor hos sine forældre i Sønderjylland, stiller op i Sydjyllands Storkreds og har urinering samt afføring som mærkesager. “William er lige fyldt to år og har ikke lært at sidde på potte endnu. Det betyder, at jeg kan lægge sider fra Koranen ind i hans ble og dermed udøve konstant religionskritik,” siger Rasmus Paludan. “Gygy,” tilføjer William, idet han urinerer ned i sin ble.
  3. Gentleman Finn. Vælgere i Københavns Storkreds kan stemme på denne mand, der har et dristigt politisk program, som indbefatter udryddelseslejre, drab på handicappede og obligatorisk folkedans for alle over 55. Da RokokoPosten spørger, hvorvidt det ikke er ekstremt at ville slå mennesker ihjel som del af ens politik, svarer Gentleman Finn: “Der tvistede du den lige. Sådan havde jeg faktisk ikke set på det.”
  4. Pennywise. Den dansende klovn blev sidst set i en østamerikansk kloak i 1980erne, men det er lykkedes Rasmus Paludan at finde ham og stille ham op i Bornholms Storkreds. “Pennywise har stor forstand på affald, eftersom han bor i en kloak, så jeg regner med, at han kan tage sig godt af landets ikke-vestlige og/eller muslimske personer,” siger Paludan.