Public domain, Wikipedia

Underverdenens hersker og ondskabens herre vil, inspireret af Rasmus Paludan, udskifte treforke og menneskefondue med gradvis indskrænkning af demokratiske rettigheder og bacon i bøger.

Det er en opløftet mørkets fyrste, som RokokoPosten møder ved Helvedes sjette port. Her forklarer Djævlen, hvor han for nylig har fået inspiration fra til at udvide sit repertoire som herre over menneskelig lidelse.

“Jeg har hidtil primært beskæftiget mig med menneskets efterliv og begrænset mine udfoldelser til meget simple plager. Sådan noget som prikken i maven med høtyve, menneskefondue og tvangslytning til reklamer for Elgiganten. Men i løbet af de seneste par uger har Rasmus Paludan inspireret mig voldsomt,” forklarer Satan.

Stort potentiale for bacon i bøger
“Demokratiske principper som religionsfrihed og anden retsstatsjammer er jo i forvejen ikke størrelser, vi arbejder med her i Helvede. Og efter at jeg har set en masse YouTube-videoer med Paludan, er jeg overbevist om, at det er en kæmpe mulighed for at udbygge mit virke med indskrænkning af rettigheder og bacon i religiøse skrifter. Den slags ved jeg også, at min evige modstander ovenpå bliver vildt sur over,” siger han og fortsætter:

“Potentialet i at udfordre de idealer, som menneskeheden har kæmpet for at beskytte i årevis, med deres højt elskede ytringsfrihed som begrundelse er kæmpestort, og det er præcis den fidus, jeg kommer til at strømline min næste PR-kampagne efter. Jeg regner med at få god tid til at gennemføre mine diabolske planer, mens meningsdannerne skændes om, hvorvidt jeg er nazist, fascist eller bare racist.”

Abdel Aziz kan købe evig-dild.dk
Hvordan Djævlen konkret har tænkt sig at udbygge sit nye foretagende, vil han ikke komme for meget ind på. Dog lykkes det RokokoPostens nedsendte reporter at vriste en smule ud.

“Jeg har planer om at indsætte ordet ‘hooomo’ overalt i min propaganda, hvilket vil forvirre mine modstandere,” siger han og fortsætter:

“Derudover har jeg købt domænet evig-ild.dk og håber på at kunne hverve budbringere, der er villige til at glemme alle former for historie, når det kommer til at skabe splid og ufred mellem mennesker. Så nu beder jeg bare til, at Abdel Aziz Mahmoud ikke køber domænet evig-dild.dk for at forvirre mine støtter.”