Foto: Wikipedia

I en ny bog åbner Lars Løkke Rasmussen op for en ØV-regering med Enhedslisten og er ikke afvisende over for hverken økonomisk demokrati eller en marginalskat på over 100 procent, så længe han kan få lov at blive kommissær i en sovjet-dansk folkerepublik.

Efter sin udmelding om en mulig SV-regering kaster statsministeren endnu en molotovcocktail ind i valgkampen.

Lars Løkke Rasmussen, der i meningsmålingerne er dybt presset, åbner i en ny samtalebog for en ØV-regering efter valget, hvilket han i bogen kalder “et rigtigt forslag”.

“Der er naturligvis nogle dilemmaer i det her, men samtidig er der for mig ingen tvivl om, at proletariatets sejrrige skarer råber på hævn over de kapitalistiske udbyttere,” siger Rasmussen i bogen, der hedder Revolutionens øjeblik og udkommer i dag på Dagbladet Arbejderens Forlag.

En sikker hånd på roret med Skipper
Bogen er blevet til efter anmodning fra Lars Løkke Rasmussen selv og er skrevet af Arbejderens chefredaktør, Birthe Sørensen. I bogen bliver Løkke spurgt, om han tror, at mange danskere vil blive overraskede over forslaget om en ØV-regering.

“Det er enormt svært at spå om. Måske tror de, at jeg bare vil redde min minister-Zil (sovjetisk ministerbil, red.),” lyder svaret fra Lars Løkke Rasmussen, der imidlertid ikke vil svare på, om han har drøftet muligheden for at blive kommissær i Den Demokratiske Folkerepublik Danmark under den store socialistiske rorgænger Pernille Skipper.

“Det er meget svært at sige noget om uden at være indiskret, er det ikke?” siger han.

Løkke erkender dog, at han har diskuteret sagen med DKP’s forhenværende formand Ole Sohn.

Stadig bedre end Kristian Jensen
“Jeg talte med Ole om det engang, men ikke på en forpligtende måde. Jeg stod og bandede over min uduelige næstformand, og så smilede Ole, mens han tog ladegreb på en imaginær AK-47 og begyndte at nynne Warszawiankaen. Ja, set i det lys lyder det fint med økonomisk demokrati og en marginalskat på et par hundrede procent. Det er stadig bedre for Danmark, end hvis Kristian Jensen bliver statsminister.”

Lykkes det ikke at danne en ØV-regering, er Lars Løkke Rasmussen åben for andre konstellationer, fx at indlemme De Radikale i en såkaldt RØV-regering.

Han tilbyder også at sælge både sin egen og Venstres sjæl, hvis blot han får lov at fortsætte som folketingsbetjent eller som minimum blive ferieafløser i Folketingets kiosk.