Foto: fotoliza, Bigstock

Twinkboi_96 er en helt almindelig homoseksuel mand, der har eksperimenteret med Kristendemokraterne og i onsdags havde sit livs vildeste oplevelse, da han stemte på partiet. Betyder det, at han er fundamentalistisk kristen?

Kære RokokoPosten

Jeg er en ung fyr, der læser arkitektur, går i fitnesscenter og bruger forskellige apps til at opsøge kortvarige seksuelle oplevelser med mænd i hovedstadsområdet. Jeg går op i mode og populærkultur, og så er jeg konstant omgivet af heteroseksuelle veninder, som jeg rådgiver om deres følelses- og kærlighedsliv. De sidste ni måneder er jeg blevet stalket fysisk og online af Rasmus Paludan. Kort sagt: Jeg er en helt almindelig ung homoseksuel mand på 23 år.

Men en aften, hvor jeg kedede mig og sad og surfede på internettet, så jeg en reklame for Kristendemokraterne. Af ren nysgerrighed trykkede jeg mig ind på en hjemmeside, der handlede om “et liv i balance”, og om hvordan man kunne få en borgerlig økonomisk politik uden at gå på kompromis med det sociale ansvar og den grønne omstilling. Det er da ikke, fordi jeg ikke havde tænkt de tanker før, jeg har bare aldrig identificeret mig selv som kristen. Jeg slog det hen, for sådan en er jeg da ikke? Jeg mener, kristne er sådan nogle fanatikere, der prædiker kærlighed, men ikke laver andet end at hade, ikke?

Men da jeg i onsdags stod der i halvmørket i stemmeboksen, kunne jeg mærke min puls stige, og jeg fik åndenød. Efter lidt tøven satte jeg mit kryds ved Kristendemokraterne, og det var den vildeste oplevelse, jeg har haft i mit liv.

Mit spørgsmål er: Er jeg mon fundamentalistisk kristen?

Kærlig hilsen

Twinkboi_96

Kære Twinkboi_96

Først og fremmest: Der er ikke noget galt med dig. Det, du har gjort, er helt naturligt, og du er hverken forkert eller beskidt. Du fortjener at blive behandlet med samme respekt som alle andre. Du er et sted i dit liv, hvor det er helt naturligt at eksperimentere politisk, og hvis det føles rigtigt for dig at stemme på Kristendemokraterne, skal du ikke holde dig tilbage. For nogle er det meget vigtigt at definere sig selv som kristne. For andre er det bare noget, de gør. Du skal selv finde ud af, hvor du står, men ligegyldigt hvad du vælger, holder vi af dig.

Med venlig hilsen

RokokoPosten