Foto: Isabella Arendts politikerside, Facebook

Foto: Isabella Arendts politikerside, Facebook

En ung politiker søger RokokoPostens hjælp til at finde lykken i det helt rigtige parti.

Kære RokokoPosten

Jeg er en ung kvinde, der hele livet har haft én stor drøm: at opnå politisk magt. Allerhelst vil jeg selvfølgelig være kejser eller bare præsident, men eftersom jeg er dansker, kan jeg godt nøjes med at blive statsminister. Jeg elsker Kristendemokraterne, som jeg har været medlem af længe, og jeg ved, at partiet elsker mig. Alligevel er jeg i tvivl, om jeg gør mig selv en bjørnetjeneste ved at blive.

Som de fleste nok ved, har jeg lige haft en forrygende valgkamp. Jeg blev hentet ind som frontfigur, udnævnt til partileder og feteret af pressen, der godt nok nogle gange stillede upassende spørgsmål om partiets politik, men alt i alt klarede jeg mig rigtig godt og var sikker på, at den var hjemme. Desværre kom vi ikke over spærregrænsen, og det skyldtes i hvert fald ikke mig eller min indsats.

Jeg er ung, viljestærk og mindst lige så modebevidst og retorisk skarp som Helle Thorning-Schmidt, så spørgsmålet er, hvordan jeg finder et parti, der matcher mig på alle parametre, og som vil behandle mig som den kronprinsesse, jeg inderst inde godt ved, at jeg er.

Kærlig hilsen Isabella

Kære Isabella

Du befinder dig i en situation, som mange politikere har været i før dig. Du er i tvivl, om du skal blive ved det gode, trygge og velkendte, hvor du bliver båret på hænder og fødder, men hvor du samtidig keder dig og føler, at du går i stå. Du kender dit værd og føler, at du burde kunne finde et parti med højere status og bedre vælgertække end dit nuværende. Samtidig er du bange for at miste al den opmærksomhed, dit nuværende fornuftige, men usexede parti giver dig.

Hvad angår dit forhold til Kristendemokraterne, har du jo før stået i den situation. Dengang gik du fra det og blev radikal i stedet, men valgte alligevel at gå tilbage. Hold denne oplevelse in mente. Det er godt at drømme stort, men du må også være realistisk. Det kræver blod, sved og rænkespil at nå til tops i politik. Vi er dog overbeviste om, at du kan.

Vores råd er derfor, at du hurtigst muligt melder dig ind Det Konservative Folkeparti. Her er dine chancer gode for at nå til tops inden for det næste årti, hvis du spiller kortene rigtigt og lader være med at give udtryk for din foragt over for Søren Pape Poulsens syndige livsstil.

Kærlig hilsen RokokoPosten