Foto: Mangostar, Bigstock

Foto: Mangostar, Bigstock

Gratis underholdning i form af spil til mobilen burde være en selvfølge, men den nyeste opdatering til 23-årige Natashas yndlingsspil gør det så svært at komme videre uden at bruge penge, at Natasha har besluttet sig for flere gange dagligt at skrive vrede indlæg med masser af udråbstegn på udviklerens Facebook-side.

“Seriøst????? Jeg elsker det her spil, men det kan fandme IKKE passe, man skal købe boostere for at have en chance. Sidder fast i bane 14875, den er umulig!!!!!!! Hvad fanden bilder I jer ind????? Skam jer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Kommentarer som denne har den 23-årige SOSU-hjælper Natasha Kovac-Dinesen skrevet adskillige gange de sidste par dage. Årsagen er en ny opdatering til et spil, som Natasha i mere end et år har spillet på sin mobiltelefon. Den nye opdatering lever nemlig slet ikke op til Natashas forventninger.

“I starten var det vildt sjovt, men banerne bliver sværere og sværere, og så kan man købe boostere for at løse banerne, men det kan bare ikke være rigtigt, at man skal bruge penge på at spille et åndssvagt spil,” siger hun.

Har betalt for telefonen
At firmaet bag spillet har mange ansatte, der arbejder med at lave nyt indhold til appen, kommer ikke Natasha ved.

“Hvad rager det mig, om de skal have løn? Jeg har betalt for telefonen, og den var dyr, og jeg betaler abonnement hver måned, så kan det da ikke passe, at jeg skal betale ekstra for at spille på den,” påpeger hun og tilføjer, at spilfirmaet jo bare kunne lave rigtige spil til PlayStation, hvis de vil tjene penge.

“Det er jo ikke engang færdigt. Da jeg begyndte med at spille det, var der kun 500 baner. Så skal man gå og vente på, at der kommer flere, og det kan tage flere uger. Nu har jeg spillet i over et år, og de er stadig ikke færdige med det. Den slags kan man sgu da ikke tage penge for.”

Udviklerne burde være taknemmelige
Faktisk, mener Natasha, burde udviklerne være taknemmelige.

“Jeg spiller hver dag. Nogle gange bruger jeg flere timer på det. Og jeg har endda liket deres Facebook-side. Men nej, det er ikke godt nok – jeg skal også tvinges til at betale de der 15 kroner for en boosterpakke. Føj, siger jeg bare,” lyder det vredt fra Natasha, der siden opdateringen har skrevet vrede indlæg på firmaets Facebook-side flere gange dagligt:

“Og jeg bruger store bogstaver og masser af udråbstegn, så de virkelig forstår, at jeg er rasende, fordi de ikke laver gratis underholdning på en måde, som passer til mig.”