Foto: Cristalov, Bigstock

Foto: Cristalov, Bigstock

Lysmønstre i Mælkevejen og vandmandens slatne natur er de væsentligste årsager til, at mennesker født i dette stjernetegn kan forvente at sove over sig og glemme aftaler i løbet af 2020.

Det har aldrig været fedt at være født i Vandmandens tegn, og det bliver det heller ikke i 2020. Trods enkelte lyspunkter i vandmandens kedsommelige tilværelse vil året stort set byde på ingenting. Det konkluderer RokokoPostens chefastrolog, Henny Agerbæk, ud fra sine videnskabelige udregninger.

“For de fleste andre er det rigtig irriterende at sove over sig, men er man født i Vandmandens tegn, vil man opleve det som spændende og lidt frækt, fordi vandmændene ellers aldrig oplever noget,” siger hun og fortsætter:

“Derfor vil det for de fleste vandmænd være en god nyhed, at det i høj grad er netop det at sove over sig, der kommer til at kendetegne deres liv i 2020. Faktisk vil rigtig mange allerede nu kunne bekræfte, at det er sket.”

Ikke af samme grund
Som altid, når det gælder astrologi, kan man dog ikke skære alle vandmænd over én kam. De vil sove over sig i år, men der vil være vidt forskellige årsager til det.

“Nogle sover over sig, fordi de glemmer at stille vækkeuret. Andre har den type alarm, der ikke ringer flere gange, og de vil opleve, at de slår den fra og sover videre. Og så er der dem, der slet ikke bruger vækkeur, fordi deres døgnrytme er lige så fastlåst som deres liv i det hele taget. Det gælder især vandmænd født på den nordlige halvkugle i årene 1964 til 1970, og de vil opleve, at høje lyde uden for deres hjem holder dem vågne om natten, og at de derfor ikke vågner til sædvanlig tid,” forklarer Henny Agerbæk.

Ikke andet værd at nævne
Der sker selvfølgelig andet for vandmænd i år 2020, end at de sover over sig. Resten er blot ikke værd at nævne.

“De vil selvfølgelig trække vejret – medmindre de dør, og det gør de jo før eller siden. De vil skrælle kartofler, klø sig i øret, indtage føde, skille sig af med føde og ringe hjem til deres mor, når de har spist til aften, men før de rydder op efter maden. Det gør de hver dag, hvert år, og det bliver ikke anderledes i år,” siger chefastrologen og slutter:

“Jeg ville ønske, jeg kunne finde noget mere spændende at sige om vandmændenes år 2020, men det her er videnskab og ikke min personlige holdning, så selvom jeg da som alle andre finder vandmænd dødsens kedsommelige, så er det altså ikke manglende vilje, men blot et videnskabeligt faktum, at også 2020 bliver indholdsløst for mennesker født i dette tegn.”