Foto: prescott09, Bigstock

Foto: prescott09, Bigstock

Den berømte multimilliardær Anthony Edward “Tony” Stark, også kendt som Iron Man, er ikke død, men har af hensyn til sin familie trukket sig tilbage til en mere anonym tilværelse som afdanket Hollywood-skuespiller, der tager roller i familievenlige film om talende dyr.

Har du set filmen Dolittle og undret dig over den slående lighed mellem hovedrolleindehaveren med den særprægede, walisiske accent og den afdøde våbenproducent, opfinder og superhelt Tony Stark? I så fald er du langtfra alene.

Rygterne om, at den excentriske multimilliardær slet ikke er død, har floreret, siden de første trailere blev frigivet, men er blevet afvist som forstyrrede konspirationsteorier. Hele verden fulgte jo med, da Tony Stark, der – siden han i 2008 undslap sit fangenskab hos den afghanske terrororganisation Ten Rings iført en spektakulær rustning/krigsmaskine – har været bedre kendt under navnet Iron Man, ofrede sig i kampen mod den frygtede superskurk Thanos fra planeten Titan.

RokokoPosten kan imidlertid afsløre, at det rent faktisk er Tony Stark, der spiller rollen som Dr. Dolittle. Ifølge kilder tæt på Stark var hans død et velgennemført mediestunt sat i scene for at give Stark mulighed for at trække sig tilbage til en mere anonym tilværelse som afdanket Hollywood-skuespiller for på den måde at få mere tid til familien.

Ville gerne afsløres
Tony Starks ven, bodyguard, personlige assistent og spindoktor gennem mange år, Harold “Happy” Hogan, bekræfter over for RokokoPosten, at Stark har kastet sig ud i en karriere som filmskuespiller.

“Både Pepper (Tony Starks kone, red.) og jeg prøvede at tale ham fra det, men han insisterede på, at han sagtens kunne give den som afdanket Hollywood-skuespiller uden at vække opsigt. Men jeg tror, at han gerne ville afsløres, for selvom det betyder meget for ham at kunne beskytte sin familie, så elsker han opmærksomhed,” siger han.

Peter Parkers skyld
Selv mener Tony Stark, som det efter ganske kort tids insisteren lykkedes RokokoPosten at få til at stille op til interview, at afsløringen skyldes, at han involverede den unge superhelt Peter Parker.

“Jeg burde have sagt mig selv, at Peter ikke kunne holde tæt. Den knægt kender ikke begrebet diskretion,” siger han, men tilføjer, at han gjorde det i håb om at holde Parker fra gaden.

“Han kan ikke se en væbnet konflikt uden at aktivere sin edderkoppedragt og smide om sig med spindelvæv. Jeg er nødt til at hjælpe ham med at holde lav profil, noget jeg selv, i modsætning til ham, mestrer til perfektion,” slutter han.