Foto: Blaj Gabriel, Bigstock

Startup-virksomheden Cleaning Before Cleaning tilbyder trængte middelklassefamilier hjælp med at rydde op og gøre toiletter rene, så hjemmet præsenterer sig ordentligt, inden rengøringshjælpen gør huset rent.

Janus Godtfredsen, CEO i Cleaning Before Cleaning, viser stolt virksomhedens nye app frem. Her kan man scrolle ned og vælge mellem Marian, Catalin, Florin, George og hundreder af andre CBC-assistenter, som man med et enkelt klik på telefonen kan hyre til at rengøre sit hjem.

På den måde ser alt ordentligt ud, inden rengøringshjælpen kommer og gør rent.

Vi er ikke rodehoveder
“Vores forretningsidé er baseret på 200 interviews med travle familier i landets større byer. Interviewene viste, at særligt kvinderne brugte rigtig meget energi på, at huset skulle se ordentligt ud, inden rengøringshjælpen kom. Dér så vi et hul i markedet for serviceydelser,” forklarer Godtfredsen.

En af dem, der blev interviewet, er Rikke Frederiksen, der arbejder som specialkonsulent i rektoratet på Aarhus Universitet.

“Min mand og jeg arbejder begge 50 timer om ugen. I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at gøre ordentlig rent, inden rengøringshjælpen kommer om torsdagen. Men det skal gøres, fordi Mircea (rengøringshjælpen, red.) ikke skal tro, at her bor sådan nogle rodehoveder,” siger Rikke, mens hun bladrer hektisk i skødesløst velplacerede magasiner på sofabordet.

Mulighed for ekstra services
Cleaning Before Cleaning har kun eksisteret i to uger, men oplever allerede en voldsom interesse. Så voldsomt, at Janus Godtfredsen allerede er klar med en række muligheder for tilkøb og ekstra services:

“Vi introducerer snart en række nye produkter, blandt andet genetablering af misvedligeholdte opstillinger af farvekoordinerede bogrygge samt indkøb af friske prydfødevarer til opstilling i køkkenet og afhentning af de gamle og ubrugte. Vi overvejer også at tilbyde at køre folks skraldespande hen over eventuelt grus og ud til fortovet, når skraldebilen kommer,” siger han begejstret.

Rikke Frederiksen udtrykker over for RokokoPosten interesse for alle de forskellige services, men understreger, at hun ikke har tid til at tale yderligere med os, da hun lige vil gøre huset klar til, at CBC-assistenten kommer.