Foto: Folketinget, Wikipedia og Statsministeriet

Privat-Lars, der driver Løkkefonden, har ansat Konsulent-Lars, der er tilknyttet advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, til at udrede samarbejdet med forhenværende statsminister, Politiker-Lars.

“Jeg kan konstatere, at der er blevet rejst kritik af mine forretningsforbindelser til den forhenværende statsminister, Politiker-Lars. Det kan jeg naturligvis ikke have siddende på mig. Derfor har jeg hyret Konsulent-Lars, der skal sikre, at alt går efter bogen,” fortæller Privat-Lars, der igennem Løkkefonden blandt andet udbyder læringsforløb til offentlige og halvoffentlige institutioner.

Varetog ikke-lobbyistrelaterede opgaver
Konsulent-Lars kommer fra en stilling som Senior Special Advisor i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, hvor han har udført en række uspecifikke, men aldeles ikke-lobbyistrelaterede opgaver.

Hans første job bliver at få skabt klarhed over relationen mellem Privat-Lars og Politiker-Lars, der hver især kritiseres for deres økonomiske relationer.

Politiker-Lars, der var statsminister fra 2009-11 og igen fra 2015-19, og som stadig sidder i Folketinget, hilser ansættelsen af Konsulent-Lars vedkommen.

“Lars er jo uddannet jurist, så jeg er tryg ved, at han kender alle smuthullerne i lovgivningen og ved, hvad han skal undgå. Jeg har hele tiden vidst, at der ikke var noget at komme efter, men nu får vi også en fagmands ord for det,” siger han.

Hatte-Lars holder styr på kasketterne
Konsulent-Lars glæder sig til at komme i gang med opgaven.

“Nu kender jeg kun de to Lars’er fra medierne, men som retskaffen borger har det generet mig at se, hvordan de konstant latterliggøres og mistænkeliggøres,” udtaler han, synligt oprørt.

Adspurgt om, hvorvidt det ikke kan være svært at holde styr på alle de Lars’er, svarer Privat-Lars.

“Jo, i starten var jeg også forvirret nogle gange, men nu har vi fået en ny medarbejder ved navn Hatte-Lars, som har til opgave at holde styr på alle de forskellige kasketter.”