Foto: News Oresund, Wikipedia

Efter moden overvejelse er Rasmus Paludan kommet frem til, at døde børn med muslimsk baggrund ikke er dem, der minder ham mest om Hitler.

Efter at det kom frem, at en række medlemmer af Rasmus Paludans parti, Stram Kurs, havde demonstreret mod islam ved en mindeceremoni for et barn med muslimsk baggrund, har mange kritiseret partiet for manglende situationsfornemmelse.

Men efter grundig overvejelse er Rasmus Paludan kommet frem til, at muslimske børn helt undtagelsesvis ikke er den gruppe, som minder ham mest om Adolf Hitler, der var rigskansler i Tyskland fra 1933 til sin død i 1945.

Lyttede ikke til Wagner
“Jeg må indrømme, at døde muslimske børn nok ikke minder vildt meget om Hitler. For eksempel har de ikke lavet deres eget totalitære parti med henblik på at overtage magten i et land plaget af arbejdsløshed og fattigdom,” siger Paludan.

“Det viser sig til min store overraskelse også, at de typisk ikke er ved at skabe en fascistisk udgave af det tysk-romerske rige med sig selv som enevældige herskere, og at de åbenbart heller ikke har noget ønske om at sende politiske modstandere i koncentrationslejr,” uddyber Paludan og tilføjer, at børnene nok heller ikke typisk har en stor forkærlighed for Wagner-operaer eller har udryddet den jødiske befolkning.

“Så på den måde må jeg nok medgive, at de faktisk ikke minder særlig meget om Hitler.”

Muligvis påvirkningsagent for Islamisk Stat
Rasmus Paludan vil dog ikke afvise, at børnene er påvirkningsagenter hyret af Islamisk Stat.

“Det kan ingen overhovedet udelukke. Hvis man afviser det, er man en idiotisk og pædofil landsforræder,” siger han og forlader interviewet i vrede efter at have anklaget RokokoPostens journalist for at være en homoseksuel samfundstaber.

I en skriftlig kommentar til RokokoPosten har Paludan efterfølgende oplyst, at den person, der minder ham mest om Hitler, fortsat er den tidligere kulturminister og formand for Centrum-Demokraterne, Mimi Jakobsen.