Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

Statsministeren skal vinke fra Christiansborgs balkon, mens 20.000 soldater og to T-14 Armata-kampvogne defilerer forbi, lyder det i nyt forslag fra mediet, der på ingen måde er under Socialdemokratiets indflydelse.

“Kun sådan kan vi vise befolkningen og resten af verden, at vores storslåede leder, Vor Mette, vil føre Danmark tilbage til fordums glans, så intet barn skal lide nød, ingen ufaglært arbejder slides op og ingen fabrik udlede den mindste smule CO2.”

Sådan slutter en artikel fra det partipolitisk absolut uafhængige medie Netavisen Pio, der for tiden udgiver en række forslag til arrangementer, der skal vise statsminister Mette Frederiksen “i hendes objektivt faktuelle fuldkommenhed”, som chefredaktør Jens Jonatan Steen skriver.

Vinker fra Christiansborgs balkon
Et af forslagene er en større militærparade med 20.000 soldater og to russiske kampvogne af mærket T-14 Armata.

“Endnu råder vi ikke over så mange militære ansatte, men ved Vor Mettes nådes lys vil vi hurtigt kunne uddanne flere millioner soldater, der står klar til at lyde hendes mindste vink,” fortsætter artiklen, der forestiller sig, at statsministeren vinker fra Christiansborgs balkon, mens paraden finder sted.

“Dronning Margrethe har sine slotte, javist, men vor sande dronning, vores hjertes, børnenes og demokratiets dronning, har hjemme på Christiansborg, hvor hun vil regere i 100 år,” skriver chefredaktøren og skynder sig at tilføje, at dette naturligvis kræver, at Mette Frederiksen bliver genvalgt.

Deler ostemad med tvangsfjernet pige
Mette Frederiksen skal dernæst bevæge sig ned til befolkningen i en guldkaret, der bæres af 24 bryggeriarbejdere, hvorefter hun deler en ostemad med en 13-årig pige, der er lykkelig for, at hun blev tvangsfjernet fra sine forældre, der var voldelige og alkoholiserede nazister.

“Vi kan naturligvis ikke vide, hvad denne hypotetiske pige ville sige til Vor Mette, men jeg gætter på, at hun ville takke hende for at have givet hende de samme muligheder som alle de forkælede rige røvhuller, der laver noget i timerne,” fortsætter Jens Jonatan Steen og forestiller sig, hvordan folket vil tage imod Mette Frederiksen.

“De vil alle spontant få tatoveret Vor Mettes ansigt på deres bryst.”