Foto: buso23, Bigstock

“Min 77-årige far skal ikke tvinges til at få unaturlige stoffer ind i blodet, når corona-vaccinen en dag kommer,” lyder det fra kvinden bag en ny smittegruppe for ældre danskere.

“Så fedt, at din mor er testet positiv – skal jeg ikke sende far og Lise ud til hende i eftermiddag?”

Sådan spørger en kvinde i 30’erne på en lukket Facebook-gruppe, hvor vaccinemodstandere mødes for at få deres gamle forældre smittet med coronavirus i stedet for at vente på en vaccine.

“Min far er 77 og alt for gammel til at få en masse unaturlige stoffer ind i blodet. Det er slemt nok, at han insisterer på at spise ikke-økologiske gulerødder og drikke light-sodavand. Så det mindste, jeg kan gøre for ham, er at sørge for, at han møder coronavirussen i dens naturlige form,” siger kvinden, som ønsker at være anonym.

Ikke brug for mere stress
“Jeg har ikke lyst til at fortælle, hvem jeg er, for så vil alle pludselig være med på smittebølgen, og den slags stress har jeg slet ikke brug for nu, hvor både min frisør og mit fitnesscenter har lukket.”

Kvinden planlægger at sende sin far og hans kæreste, Lise, ud til en husstand, hvor en 60-årig er testet positiv, så de begge kan blive smittet med corona.

“Jeg tager selvfølgelig med og inviterer mine veninders forældre, så vi kan sidde 20-25 mennesker i en lille stue på Vesterbro og hoste hinanden i ansigtet. Det er meget tilladt at give hånd, kramme og kysse,” griner kvinden og tilføjer, at hun i disse dage sørger for at komme så meget ud som muligt og sidde tæt med andre, så alle danskere kan komme igennem sygdommen på en naturlig måde.

Døde af forventningspres
“Jeg har gennemskuet myndighedernes skræmmekampagne; de står selvfølgelig i ledtog med Big pharma (de store medicinalvirksomheder, red.), der vil tjene kassen på vacciner. Men hvis vi alle bliver syge på én gang, bliver vi også raske og immune, og så kan de ikke sælge deres gift.”

De høje dødstal for ældre og svage mennesker tager kvinden ikke så alvorligt.

“Hvem kan sige med sikkerhed, at de døde af corona? Jeg tror snarere, de døde af det forventningspres, som det neoliberale samfund udsætter os for,” siger hun.