Foto: alexmak72427, Bigstock

Foto: alexmak72427, Bigstock

Intet mindre end en verdensomspændende sundhedskrise, hvor en hidtil ukendt sygdom lægger det ene land efter det andet ned, vil være blandt de unikke ting, vædderen vil opleve i 2020.

Som dyrekredsens første tegn er vædderen vant til at forvente sig noget ud over det sædvanlige. Det kommer derfor ikke som en overraskelse for RokokoPostens chefastrolog, Henny Agerbæk, at de fleste væddere i år vil opleve noget helt unikt i form af en pandemi, hvor en ny sygdom lægger store dele af verden ned.

“Som det er tilfældet med de andre stjernetegn, er der selvfølgelig forskel på væddere. Det, set i sammenhæng med Mars’ placering i forhold til stjernetågen Gum 15 og Hobro, gør det usikkert, om den enkelte vædder vil opleve, at en ny sygdom ved navn COVID-19 hærger verden. Dog tyder det på, at rigtig mange væddere ved udgangen af 2020 vil kunne bekræfte, at det har de oplevet,” siger Henny Agerbæk.

Færre fester end normalt
Som den ener, vædderen er, elsker den at blive fejret. På grund af en anomali i temperatursvingningerne på Jupiters måne Sinope vil væddere dog ikke komme til at fejre fødselsdag, som de plejer. Fordi temperaturen bevæger sig tættere på -140 end -150 grader, vil mange væddere endda være nødt til at aflyse allerede planlagte fødselsdagsfester.

“Rigtig mange væddere vil også opleve, at Eurovisionens sangkonkurrence bliver aflyst, og at det danske X Factor bliver udsat på ubestemt tid. Dette betyder i sig selv et mindre festligt år for væddere,” siger Henny Agerbæk.

Kreativ kærlighed
Til gengæld, lover Henny Agerbæk, vil væddere i år have en unik mulighed for at opleve omverdenens kærlighed på en helt ny og kreativ måde. Det gælder især royale væddere født i Danmark i perioden 15. til 17. april 1940.

“Hører man til dette segment, er der en god chance for, at undersåtter forsøger at vise deres kærlighed på helt nye måder. Er dette tilfældet, bør man for enhver pris undgå at surmule, fordi man går glip af en rigtig fest. Det kan man ikke være bekendt,” siger Henny Agerbæk og slutter:

“Når det så er sagt, må jeg minde om, at astrologi ikke er en eksakt videnskab, ligesom mange faktorer kan spille ind, så den enkelte vædder måske ikke kommer til at opleve de ting, jeg har valgt at fremhæve. Til gengæld kan disse væddere være helt op til 87 procent sikre på, at det bliver rigtig dejligt vejr den 18. august 2020. Det ligger tydeligt i de signaler, vi i øjeblikket modtager fra samtlige stjerner i stjernebilledet Orion.”