Foto: Scribarius, Bigstock

Foto: Scribarius, Bigstock

Tiden er fløjet af sted, synes mennesker født i Tyrens tegn. Det skyldes Solens retning og aktuelle placering i forhold til Merkur og asteroide 52758, forklarer RokokoPostens chefastrolog, Henny Agerbæk.

Er du født i Tyrens tegn, har du enten lige haft fødselsdag, eller også er det din fødselsdag om ganske kort tid. Det har du svært ved at forstå. Vi er jo næsten lige gået ind i 2020, så det kan da ikke passe, at vi snart er halvvejs gennem året.

Heldigvis er der en naturlig forklaring på fænomenet. Altså det, at du synes, tiden er gået så hurtigt. Det skyldes himmellegemernes position i forhold til hinanden og naturligvis det forhold, at du er født i Tyrens tegn.

“Normalt vil den jordbundne tyr ikke spekulere over, om tiden går hurtigt eller langsomt. Men i år har en asteroide ved navn 52758 påvirket de linjer, der tegner sig mellem Solen og Merkur, når de bevæger sig i de normale baner. Det giver tyren en øget bevidsthed om tid, og den vil derfor føle, at tiden er gået hurtigt, selvom den for de fleste andre har sneglet sig af sted, fordi vi har været nødt til at være hjemme og se serier,” siger RokokoPostens chefastrolog, Henny Agerbæk.

Vent med at købe julegaver
Den pludselige oplevelse af, at tiden flyver af sted, kan give tyren den indskydelse, at det er bedst at få overstået julegaveindkøbene meget snart. Det er dog ikke hensigtsmæssigt, mener Henny Agerbæk:

“Mine beregninger viser, at det bedste tidspunkt at købe tidlige julegaver er perioden mellem 13. og 24. august. Her er Venus’ position særligt gunstig i forhold til at undgå fejlkøb og alt for lange køer.”

Ingen finvask i maskinen
En anden indskydelse, som mange mennesker født i Tyrens tegn vil få på grund af forstyrrelserne fra asteroide 52758, er at bruge vaskemaskinens program til finvask til sarte tekstiler. Det advarer Henny Agerbæk stærkt imod.

“Du ved godt inderst inde, at selv det mest skånsomme vaskeprogram og de bedste vaskeposer ikke kan måle sig med nænsom vask i hånden. Så lad nu være med at springe over, hvor gærdet er lavest,” siger hun og tilføjer, at det også gælder det øvrige vasketøj:

“Du skal altså huske at lyne lynlåsene. De går i stykker, hvis du lader være, og det er altså virkelig ikke så svært.”