Foto: TeroVesalainen, Bigstock

Privat-Martin og Kan Ikke Holdes Ansvarlig-Martin er to vidt forskellige roller, understreger Martin Rossen og tilføjer, at han bare godt kan lide at skrive til journalister og kommentatorer i sin fritid.

I marts fortalte journalist og kommentator Lars Trier Mogensen i radioprogrammet Genstart, at han havde modtaget en intimiderende sms fra Martin Rossen, der er stabschef og særlig rådgiver for Mette Frederiksen.

Siden oplyste Statsministeriet, at Rossens besked var af privat karakter, og at indholdet derfor ikke kunne udleveres. Dette bekræfter Rossen nu over for RokokoPosten.

“Den besked kom fra Privat-Martin, ikke fra den professionelle og politiske Kan Ikke Holdes Ansvarlig-Martin. De to roller er helt adskilte. Så snart klokken slår 16.30 alle hverdage minus ferie og sygedage, forvandler Kan Ikke Holdes Ansvarlig-Martin sig til Privat-Martin, der ikke nødvendigvis har indsigt i den førstnævntes handlinger,” siger Kan Ikke Holdes Ansvarlig-Martin, der altså ikke kan uddybe, hvad Privat-Martins besked til Lars Trier Mogensen mere præcist gik ud på.

Griller og spiller fodbold
“Lars siger, at den var intimiderende, men det har jeg ikke spurgt nærmere ind til. Privat-Martin må have sine korrespondancer for sig selv,” fortsætter stabschefen, der dog kan fortælle, at Privat-Martin holder meget af at skrive med politiske kommentatorer og journalister.

“Privat-Martin har mange fritidsinteresser: Han griller med familien, spiller oldboysfodbold, og ja, nogle gange hyggeskriver han lidt med forskellige folk, der også går op i politik. Jeg har sagt, at han ikke skal dele så rundhåndet ud af sine gode råd, for folk misforstår det bare, men han kan ikke lade være. Hans gode hjerte løber af med ham.”

Klokken slår 16.30
For nylig sagde Søs Marie Serup i radioprogrammet Det, vi taler om, at også hun har modtaget ubehagelige beskeder fra fremtrædende socialdemokrater om hendes opførsel på Twitter. Har du nogen kommentarer til det?

“Hov, nu slog klokken 16.30. Jeg kan som privatperson slet ikke kommentere på, hvad Kan Ikke Holdes Ansvarlig-Martins kolleger går og laver.”