Foto: News Oresund & Alxyzt/Bigstock

Alle skal bagest i køen ifølge de to aktivister, hvis politik baserer sig på had til samtlige hudfarver og et ønske om at nedlægge politiet.

“Og her er så hooooomo-Christiansborg, hvor regeringen er i gang med at planlægge ødelæggelsen af Danmark under dække af coronakrise.”

Rasmus Paludan, leder af Stram Kurs, slår armen ud og peger bag sig, da en anden stemme bryder ind.

“Hvorfor skal du tale først, Rasmus? Typisk hvide mænd. Du er bare bange for mig, fordi jeg er en stærk, sort kvinde, der ikke passer ind i dine drømme om white supremacy,” lyder det højt og bastant fra Bwalya Sørensen, leder af Black Lives Matter Denmark.

“Det har du faktisk ret i,” medgiver Paludan.

Politi er bastards og feltmadrasser
Han og Bwalya Sørensen er gået sammen i et usædvanligt makkerskab og har stiftet partiet No Lives Matter, hvis politiske platform består af had til samtlige hudfarver og i særdeleshed politiet.

“Det danske politi er en bunke landsforræderiske feltmadrasser,” forklarer Paludan til RokokoPosten, og Sørensen bakker op.

All cops are bastards,” siger hun, og Paludan tilføjer: “Ja ja, jeg foretrækker nu, man taler dansk, når man er i Danmark, men lad gå.”

Partiets første punkt på den politiske dagsorden er at placere alle mennesker bagest i køen til en stor demonstration, der skal foregå på Blågårds Plads på Nørrebro i København.

“Nørrebro har for mange hvide mennesker! Wypipo (hvide, red.) overtager de sorte og brunes kvarter med deres klapvogne og hipsterrestauranter, hvor de laver cultural appropriation på sort kultur. Hvad skal de der?” spørger Bwalya Sørensen.

Partisang efter Kaj og Andrea
Også Paludan er utilfreds med det københavnske kvarter.

“Nørrebro er blevet et tilflugtssted for muslimske tabere og kriminelle. De har værsgo at gå om bag i køen, også til statsborgerskab og ophold her i landet,” siger han.

Til demonstrationen på Nørrebro vil Paludan og Sørensen præsentere deres partisang, der er baseret på Kaj og Andreas “Vennesangen”. RokokoPosten har fået lov at læse et uddrag:

Rasmus: Jeg er ikke glad for sorte
Bwalya: Hvide gør mig lidt forskræmt
Begge: Men når bare vi er sammen,
er det ikke nær så slemt.
For selvom der er forskel på os to,
så går vi ind for racebaseret forskelsbehandling, kan du tro!