Foto: Ivalukian, Bigstock

“Der var også lidt grød, en ekstra Jellingsten og rigtig mange DF-vælgere,” fortæller moderen til Malthe Andersen, hvis dobbelthage gemte på den hidtil forsvundne fagforeningsboss.

Det var en søndag som så mange før: Malthe på ti måneder startede dagen med en portion havregrød og skulle derefter skiftes på puslebordet.

“Han var blevet utrolig beskidt i hele hovedet, fordi jeg tænkte, at han skulle have lov at mærke på grøden, du ved, en taktil oplevelse af maden,” fortæller Malthes mor, Amanda Andersen, som derfor valgte at gøre sin søn ren under hans dobbelthager.

“Det tog sin tid, for han var virkelig snavset, og på et tidspunkt kunne jeg mærke noget hårdt og bulet. Pludselig hørte jeg en lav brummen, der blev til en vred mandestemme med umiskendelig Detroit-accent. Jeg bad min mand om at hente en stofble, og så kom Jimmy Hoffa pludselig ud!”

Malthe er en stor dreng
Fagforeningsbossen forsvandt i 1975, og man mener, at mafiaen slog ham ihjel. Dette kunne Hoffa imidlertid afvise, da han dukkede op mellem Malthes dobbelthagefolder.

“Jimmy har åbenbart haft en dejlig alderdom i Sydamerika, men valgte så for et par måneder siden at gemme sig under min søns dobbelthage. Det er da lidt pinligt, for jeg synes, vi er omhyggelige med at vaske ham, min søn, altså, men han er en stor dreng,” siger Amanda Andersen, der senere fandt andre interessante ting i folderne.

“Jamen, da først Hoffa var hoppet frem, tog min mand den store tur med Malthe under bruseren, og så faldt der både det ene og det andet ud: En ekstra Jellingsten, mellem 30 og 40 forsvundne DF-vælgere – og selvfølgelig en hel masse havregrød.”

Nyt til mødregruppen
Den anden Jellingsten viste sig at være halvt så stor som den første og bære et stort pentagram, der antyder, at Harald Blåtand på et tidspunkt forsøgte at omvende danskerne til satanismen, men uden held.

“Det er da spændende. Så har jeg endelig noget nyt at fortælle mødregruppen,” siger Amanda Andersen, der henviste de mange DF-vælgere til deres parti.

“Du kan tro, Kristian Thulesen Dahl blev glad. Han mente, at de så måske kunne komme op på 6,3 procent af stemmerne i næste meningsmåling.”