Foto: Motortion, Bigstock

Forkælelsen er behersket, til gengæld behøver kvinden hverken at være ung eller synderligt lækker, fortæller Carsten på 53, der har været sugardaddy på budget i fire år.

Carsten er spændt. Han skal på sin første date, efter at restauranterne er åbnet igen, og destinationen er Jensens Bøfhus. Her skal den 53-årige VUC-lærer mødes med Mette, som han har mødt på et site for såkaldte sugardaters, altså ældre mænd og yngre kvinder.

“Hun virker rigtig sød, og jeg glæder mig til at forkæle hende med en bearnaisebøf og ubegrænset salatbar,” fortæller Carsten, der har datet yngre kvinder i fire år, men med en lille detalje: Han er sugardaddy på budget.

Drinks på Old Irish Pub
“Når jeg siger forkæle, taler jeg ikke om Gucci-tasker og bord på The Alchemist (Michelin-restaurant, red.), for det har jeg simpelthen ikke råd til på en lærerløn. Men derfor skal jeg da også have lov til at være sugardaddy.”

En typisk date for Carsten starter derfor i H&M, hvor kvinden får lov at vælge en taske til halvanden hundrede kroner. Så tager de på bøfrestaurant og The Old Irish Pub, hvor Carsten giver drinks såsom gin og tonic eller rom og cola.

“Nogle gange starter jeg med en Long Island Ice Tea, fordi der er så meget alkohol i den, men så siger jeg også til min date, at hun ikke skal bestille mere den næste times tid,” siger han og tilføjer, at aftenen som regel slutter hjemme i Carstens seng.

“Det er kun rimeligt, når man tænker på, at jeg har lagt mere end en plovmand. Hvis det har været en rigtig god aften – hvis I forstår sådan en lille én – får hun også panten med næste morgen.”

På solsiden af de 50
Carsten er klar over, at andre mænd kan tilbyde deres sugarbabes dyrere fornøjelser; derfor stiller han beskedne krav til sin date.

“Hun behøver ikke være 25 år. Eller 35. Jeg er nok meget godt tilfreds, hvis ikke hun er pensioneret. Men hvis hun er, tager vi også det med. De har tit noget erfaring. Og så betyder udseendet heller ikke så meget,” siger han og fortæller, at Mette har beskrevet sig selv som “på solsiden af de 50”.

“Det forstår man ikke helt, når man ser billedet. Men hun har så også været narkoluder siden 1985.”