Foto: Kletr, Bigstock

Uheldigt placerede forkølelsessår, milliardtab hos Skat og en usædvanligt autoritativ Jakob Ellemann-Jensen er på menuen i løbet af de næste tre uger. Vær beredt!

I de næste tre uger vil RokokoPosten genudgive artikler fra arkivet og dermed ikke kunne informere læserne om aktuelle begivenheder. Vi vil derfor opsummere, hvad den nærmeste fremtid byder på, så du kan være forberedt i sommervarmen.

  1. Egyptens ti plager vil genopstå i naturlig forlængelse af coronapandemien, men i nye, mere moderne udgaver. Vand vil således ikke blive til blod, men til den i Danmark udgåede sodavand Urge. De førstefødte sønner vil ikke dø, men være ude af stand til at bruge Snapchat eller TikTok i mange dage. Befolkningen vil heller ikke blive ramt af bylder, men af uheldigt placerede forkølelsessår, som man nærmest bare gør værre ved at forsøge at dække dem med et plaster.
  2. I et enkelt døgn vil Jakob Ellemann-Jensen opføre sig som en blændende og autoritativ oppositionsleder, der for alvor kan genrejse det borgerlige Danmark. Det chokerende optrin vil mest af alt komme som en overraskelse for Ellemann-Jensen selv, der bliver så forskrækket, at han spiser en hel pakke bacon og næste dag vender tilbage til sit gamle jeg.
  3. Ved et usandsynligt tilfælde vil en hel uge gå, uden at en kunstner, forfatter, journalist eller lignende bliver fyret eller censureret for at sige noget om køn eller race. Borgerlige debattører vil blive så perplekse over dette, at flere af dem i ren forvirring begynder at agitere for enten indførelse af 47 køn i danske pas eller fratagelse af stemmeretten for kvinder.
  4. Som coronapandemien ebber ud i Danmark, vil regeringen blive tvunget til at finde på andre undskyldninger for at retfærdiggøre de mange indskrænkende særlove. Mette Frederiksens forsøg på at italesætte en “snue-pandemi” falder til jorden; det samme gør Nicolai Wammens insisteren på, at ondt i lænden er meget smitsomt.
  5. Yderligere 47 milliarder vil fosse ud af Skat, fordi en sekretær ved navn Lise har haft eneansvaret for både lønindberetningerne hos samtlige danske virksomheder og kageordning for 17 ansatte.