Foto: TeroVesalainen, Bigstock

Anita fra Greve har lige læst, at en ukendt person er blevet fundet dræbt et sted på Sydsjælland, men ved ikke, om hun skal kalde det racisme, sexisme eller noget helt tredje.

Kære RokokoPosten

Jeg er en frisk pige på 33, der hygger mig med at skrive daglige opdateringer på Twitter, hvor jeg eksempelvis kalder fremmede mennesker for misogyne idioter eller anklager mine tidligere undervisere på lærerseminariet for at være racistiske og transfobiske.

Som regel har jeg nemt ved at skrive noget, der er både voldsomt perfidt og helt uovervejet, men det er som om, jeg har mistet gnisten på det seneste. I morges læste jeg, at en ukendt person var blevet fundet dræbt et sted på Sydsjælland, og under normale omstændigheder ville jeg straks være faret til tasterne og have skrevet noget om, hvordan white supremacy hersker i Danmark, eller at regeringen kan lide at se syriske flygtninge drukne i Middelhavet.

Men nu er klokken allerede 12, og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget sindssygt at melde ud. Flere af mine følgere har allerede delt nyheden med mig og spørger, hvorfor jeg ikke kommenterer; er jeg mon selv blevet racist og/eller kvindehader? Det gider jeg jo ikke have siddende på mig, men hvad skal jeg skrive?

Kærlig hilsen

Anita fra Greve

Kære Anita

Det lyder som om, du har haft et meget hårdt program med Twitter-opdateringerne og ganske enkelt er kørt træt. Samtidig kan jeg faktisk stadig mærke din gnist og iver efter at lange ud efter folk på ondskabsfulde måder. Måske har du bare brug for nogle andre fjendebilleder?

Der er heldigvis mange at vælge imellem, og det mest oplagte er selvfølgelig muslimer. Mon ikke det er en muslim, der har slået personen på Sydsjælland ihjel? Sikke en kulturberigelse, hva’? Mon Zenia Stampe klapper i sine små hænder nu?

Ellers er der feministerne, som har ødelagt institutionerne og skolerne, så unge mænd nærmest presses ud i vold. Men de er vel glade, så længe de kan få deres bestyrelsesposter? Syge kællinger.

Som du kan se, er der nok at gå i gang med, og selvom du selvfølgelig mister de fleste af dine nuværende følgere, vil andre hægte sig på og rose dig for endelig at have fundet sandheden. God vind!

Med venlig hilsen

RokokoPosten