Foto: oocoskun, Bigstock

Foto: oocoskun, Bigstock

Livet er en gave fra Gud. Det er ukrænkeligt og helligt. Alle, der ikke forstår det budskab, bør dø en langsom og smertefuld død, mener den amerikanske pro-life-aktivist Craig Hearst, der lige nu besøger Danmark.

Han har trodset alle rejseanbefalinger i forbindelse med coronapandemien for at rejse verden rundt og protestere mod abort. For den pensionerede advokat Craig Hearst fra Texas har en mission. Han har dedikeret sit liv til at forsvare det ufødte barn og advokere for indførelse af dødsstraf til alle, der medvirker til at afbryde et svangerskab.

“Jeg har brugt 40 år af mit liv på at dømme menneskeligt affald til døden. Resten af mit liv skal bruges på noget mere positivt, nemlig at oplyse om livets ukrænkelighed,” siger han.

I går ankom han til Danmark, hvor han blev modtaget af den danske journalist og debattør Iben Thranholm.

Turné uden mundbind
De to skal de kommende to uger rundt i hele landet for at holde møder. Oprindeligt var planen, at de ville rejse med tog for at komme i snak med så mange mennesker som muligt, men det har myndighederne sat en stopper for.

“Vi vil ikke bruge mundbind som de troløse, der er fanget i deres egen frygt. Så vi kører rundt i min bil til arrangementer rundtomkring i landet,” siger Iben Thranholm, der er kendt i Danmark for sin modstand mod abort.

Hun mener, at denne tid, hvor coronaen hærger, er et godt tidspunkt at få folk i tale:

“Alle har fået et wakeupcall og tænker mere over liv og død, end de plejer. Nu skal de lære, at livet ikke bare er værdifuldt, det er også helligt – en gave fra Gud. Derfor må vi ikke slå ufødte børn ihjel, men vi må heller ikke gemme os væk, bare fordi en dødelig sygdom hærger verden. Faktisk giver COVID-19 os en mulighed for at ændre vores liv til det bedre. Bortset fra dem, der dør af den, selvfølgelig, men der vil jo altid være nogle, der dør, så det er en detalje, vi ikke bør hænge os i.”

Dødsstraf til fostermordere
Det er dog ikke coronavirus, det handler om, men fosterdrab uden straf, understreger Craig Hearst:

“COVID-19 er blot en ramme, det foregår i, og som understreger, at menneskers troløshed har gjort os til syndens og frygtens slaver. Det, vi skal tale om på møderne her i Danmark og i resten af verden, er, at ethvert menneskeliv er unikt og helligt, og derfor er abort forkasteligt. Forstår man ikke det, må man lide en langsom og smertefuld død, så andre omkring en i det mindste vågner op og tager mod Guds kærlighed. Først da kan vi undgå aborter – og alle de her restriktioner, som coronavirus medfører.”