Foto: asadigova, Bigstock

Foto: asadigova, Bigstock

RokokoPosten afslører hver måned, hvad dit stjernetegn kan vente sig af op- og nedture. Læs med for at finde ud af, hvad der står skrevet i stjernerne.

Vædder:
Når du på grund af nye corona-restriktioner må aflyse din ferie for tredje gang, kan det let føles, som om regeringen træffer beslutninger for at gøre dit liv så besværligt som muligt. Denne gang har du ret: Du er den omvendte Arne. Regeringen arbejder på at sabotere lige præcis dit liv.

Tyr:
Din nabo er begyndt at gå til trommer, men i eget hjem på grund af corona. Du sætter hendes lejlighed til salg på DBA.

Tvilling:
Det er vigtigt at nyde glæden, selv når den er kortvarig. For eksempel den glæde, du føler ved at se Donald Trump tabe valget i USA og tænke, at du aldrig skal se ham igen, til du senere på måneden finder ud af, hvem din nye chef er.

Krebs:
Lad mig forklare det her i det eneste sprog, du tilsyneladende forstår: November kommer ikke til at have “et flot snit”, “en god krumme” eller “en perfekt afbagning”.

Løve:
En person kommer pludselig løbende baglæns ind i din stue, tager din plaid og forsvinder igen. Senere tager du i biografen for at se Tenet, men kan ikke koncentrere dig, fordi du fryser. Det føles som et deja-vu.

Jomfru:
På torsdag vil en af dine drømme blive til virkelighed. Nærmere bestemt den drøm, hvor alle dine tænder pludselig falder ud.

Vægt:
I løbet af november går din tegnhersker, Venus, i retrograd, før den bevæger sig ind i Jomfruen i dit 8. hus. Derudover kan vi regne med en fuldmåne i dit modsatte tegn, Vædderen, en sjælden Sol-Neptun-modsætning og en uregerlig nymåne. Og vi behøver vel ikke at fortælle dig, hvad det betyder.

Skorpion:
Der er en udefinerbar uro omkring dig, en lugt, en varme, en brandmand, der panisk river i din arm for at få dig ud af sofaen og lejligheden. Du må lære at finde indre ro og ignorere den slags små forstyrrelser.

Skytte:
Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord. Men du kan alligevel ikke lade være med at tænke, at “hun er dig utro” havde været rigeligt.

Stenbuk:
Du mødes med et svært dilemma, når du ét minut før afgang med det sidste tog hjem taber dit sidste mundbind i en vandpyt foran hovedbanegården.

Vandmand:
Det kan godt være, at du ikke er den hurtigste, klogeste eller den, der har bedst styr på sit liv, og det kan godt være, at du er ret klodset og akavet, og at folk for det meste forsøger at undgå dig.

Fisk:
En korrektion fra sidste måned: Stjernerne var uklare og meddelte ikke, at du skulle “investere hele din opsparing i det danske minkmarked”, men i stedet være “forberedt på økonomiske katastrofer i dit privatliv”. Vi beklager eventuelle ulejligheder.