Foto: shganti777, Bigstock

Foto: shganti777, Bigstock

Ifølge præsidenten selv er han nødt til at blive på sit værelse resten af livet, fordi hans mor har givet ham livslang husarrest. “Jeg vil gerne lege med Joe, men jeg må ikke for min mor,” lyder det i hans seneste tweet om sagen. 

Det så ud til, at præsident Donald Trump efter længere tids tøven havde besluttet sig for gerne at ville lege med den nye dreng i klassen, Joe Biden. Det har han nægtet indtil for nylig, og nu ser det ud til, at legeaftalen alligevel går i vasken. Præsidenten sidder nemlig låst inde på sit værelse, efter at hans mor tilsyneladende har besluttet sig for at give ham livsvarig husarrest.

“Så ærgerligt. Jeg vil gerne lege med Joe, men jeg må ikke for min mor. Det er ikke min skyld. Min mor siger det selv.”

Sådan lyder det i et tweet fra præsidenten, der ifølge iagttagere i øjeblikket opholder sig på sit værelse, hvorfra han af og til stikker hovedet ud af vinduet for at række tunge ad den forsamlede presse.

Joe tog alt slikket
Kontroverserne mellem præsidenten og den nye dreng, Joe, begyndte ifølge drengenes lærer, Gwendolyn Dower, da der for en lille måneds tid siden var slikdag i klassen.

“Donald blev ved med at påstå, at Joe havde stjålet en masse slik fra de andre. Det er kun ham, der mener det, og Joe siger også, at det ikke passer,” siger hun og tilføjer, at hun undrer sig over meldingen om, at Donald har fået husarrest, fordi der ikke står noget i hans kontaktbog.

“Hans forældre burde vide, at man ikke får særbehandling i klassen, bare fordi man er landets præsident. Jeg ved, at det er svært for mange forældre at vænne sig til, at børnene ikke længere går i børnehave, men på nuværende tidspunkt på skoleåret burde de have vænnet sig til de skærpede krav om at meddele fravær,” siger hun.

Ingen udtalelser fra præsidentens mor
Trods ihærdige forsøg er det ikke lykkedes at opspore præsidentens mor for at få bekræftet, at hun har givet ham husarrest. Præsidenten sværger dog på, at det er sandt.

“Min mor har selv sagt det, ja, hun har så. Jeg bliver her, jeg går ingen steder, jeg gør, hvad mor siger!”

At præsidentens mor døde for 20 år siden, er ikke i sig selv bevis for, at hun ikke har givet præsidenten husarrest.

“Normalt ville jeg mene, at det var tvivlsomt, når der er tale om en afdød person, men når det drejer sig om så troværdigt et menneske som Donald Trump, bør man ikke afvise hans påstand, blot fordi personen, der har udstedt ordren, ikke længere er i live,” fastslår RokokoPostens efterlivskorrespondent.