Foto: koldunovaaa, Bigstock

Foto: koldunovaaa, Bigstock

Ingen mikrochips under huden eller dødbringende coronavaccine fra mig, lyder det opgivende fra rigmanden, der er blevet afsløret af den selverklærede skeptiker Inger Hansen.

Planen var at rulle vaccinen ud lige efter nytår. Den skulle præsenteres som Bill Gates og konen Melindas største velgørenhedsprojekt nogensinde og naturligvis have til formål at forgifte store dele af menneskeheden under dække af at beskytte dem mod coronavirus.

Men så kom Inger fra Slagelse.

“Hun er fandeme snu,” bander Bill Gates og kigger på sin telefon. Tidligere folkeskolelærer Inger Hansen på 64 år har skrevet endnu en opdatering, der skarpt og nådesløst udstiller hans snedige plan.

Klorholdigt drikkevand og Soros
Ved at kæde coronavaccine sammen med autisme, klorholdigt drikkevand og den ungarske rigmand George Soros har hun optrevlet det komplicerede system, der holder Bill Gates ved magten og de intetanende folkemasser nede.

“Vågn dog op, fjolser! Ser I ikke, hvad de døde mink betyder?” spørger hun på Facebook.

Gates er klar over, at han bliver nødt til at udsætte den dødbringende vaccine og satse på noget andet, fortæller han til RokokoPosten. Problemet er bare, at Inger også er på sporet af hans plan B.

“Det er selvfølgelig mine mikrochips. Dem taler alle om, men kun Inger har set, at jeg vil få reptilians (krybdyr, der antager menneskeform, red.), der ligner læger og sygeplejersker, til at injicere dem i folk, så selv de mest skeptiske og intelligente lader sig overbevise,” siger Bill Gates og stikker en kløvet reptilian-tunge ud.

Reptilians kommunikerer subtilt
Også han er et krybdyr, hvilket Inger Hansen selvfølgelig allerede opdagede i 2015, og det overrasker hende ikke, at hun har haft ret i samtlige konspirationsteorier siden da.

“Jeg er bare chokeret over, at Gates-Rothschild (Bill Gates’ rigtige navn ifølge Inger, red.) så skamløst går ud og siger det. Som regel kommunikerer reptilians ved at sende subtile signaler ud via medierne, fx da prinsesse Diana døde i en såkaldt bilulykke, eller da Allan Simonsen kom helt til semifinalen i Vild med dans,” siger Inger Hansen og tilføjer, at denne strategi nok er del af en endnu større konspiration, der involverer Illuminati, den neapolitanske mafia og den forfalskede månelanding.

Da RokokoPosten præsenterer denne teori for Bill Gates, råber han “satans!” og forsvinder i en sky af chemtrails.