Foto: scaliger, Bigstock

Foto: scaliger, Bigstock

Der er stærk topfan-evidens for, at den vaccine, der er lige på trapperne, er såvel livsfarlig som overflødig. Vaccineekspert fra Statens Serum Institut beklager, at man ikke tidligere har taget højde for udsagn fra nyhedsmediers topfans.

De seneste dage har avisoverskrifterne været fyldt med optimistiske meldinger om, at de første danskere måske kan blive vaccineret allerede inden nytår. Det til trods for, at topfans fra stort set alle nyhedsmediernes Facebook-sider længe har råbt vagt i gevær, blandt andet fordi de i underbelyste Youtube-videoer har set beviser for, at den kommende vaccine er farlig og i øvrigt slet ikke nødvendig.

Hidtil har myndigheder og eksperter har lukket øjnene for de argumenter, som topfans har fremsat i flere måneder, men nu erkender vaccineeksperter fra Statens Serum Institut (SSI), at det er en fejl.

Skulle have lyttet til Inger fra Slagelse
Eksperten fra SSI, Mads-Ejnar Tornhøj, tøver ikke med at kalde det en graverende fejl, at man ikke før nu har brugt topfan-evidens i vurdering af risikovurderingen.

“Set i lyset af, at Inger Hansen fra Slagelse, som er topfan på både B.T., Ekstra Bladet og TV 2’s Facebook-sider, allerede tidligere på måneden afslørede Bill Gates’ vaccinekonspiration, må jeg erkende, at vi har sovet i timen. Vi burde have undersøgt, hvad nyhedsmediernes topfans har at sige om den vaccine, der snart kommer på gaden i Danmark,” siger han.

Inger Hansen er blot en af mange topfans, som har advaret myndighederne via kommentarer på nyhedsmediernes Facebooksider.

Vaccine er unødvendig
Mads-Ejnar Tornhøj har i løbet af de sidste par dage indsamlet flere end 10.000 udsagn fra topfans, som nu skal testes og analysers. Han håber, at resultaterne kan ligge klar inden weekenden.

“Mange har påpeget, at vaccinerne indeholder ting, som almindelige danskere ikke ved, hvad er. Det gør også vaccinen farlig, at den er fremstillet i en periode, hvor hele verden har været i udtagelsestilstand på grund af en sygdom, som magthavere fra hele verden har besluttet sig for at udnytte til at gennemføre eksperimenter på befolkningerne,” siger Mads-Ejnar Tornhøj.

Der er desuden stærk topfan-evidens for, at det slet ikke er nødvendigt med en ny vaccine:

“Rigtig mange påpeger, at der jo ikke rigtig er nogle, som har fået almindelig influenza i denne sæson. Det bør få alarmklokkerne til at ringe, for det kan jo kun forklares ved, at COVID-19 faktisk ikke er en ny sygdom, men blot et nyt dæknavn for influenza, som vi allerede har vacciner, der virker imod.”