Foto: Krakenimages.com, Bigstock

Foto: Krakenimages.com, Bigstock

“Jeg følger dit bud, store mester,” lyder det fra blandt andre 90-årige Grethe Mogensen, der blev vaccineret i går. Bill Gates vil dog ikke kendes ved Grethe og hendes jævnaldrende.

“Han har kaldet mig, og jeg følger hans bud. Den store mesters bud.”

Grethe Mogensen stirrer stift frem for sig, mens hun rokker frem og tilbage i gyngestolen på plejecentret Grønnegården i Esbjerg. Den 90-årige pensionerede folkeskolelærer er blot en blandt flere tusinde danske plejehjemsbeboere, der er blevet vaccineret imod corona og kort efter har erklæret sig klar til at adlyde softwareudvikler og mangemilliardær Bill Gates.

Ville ikke se sandheden
Dette havde mange vaccineskeptikere forudset, hvorfor de advarede mod coronavaccinen. Ifølge skeptikerne indeholdt lægemidlet mikrochips, der var usynlige for det blotte øje, men som kunne bruges til at fjernstyre bæreren, typisk af Gates. Men jeg ville ikke se sandheden, siger Grethe Mogensens datter, Alicja.

“Jeg var overbevist om, at vaccinen var 100 procent sikker. Eller i hvert fald kun havde små og ubetydelige bivirkninger, der blegnede ved siden af den risiko, min mor ville løbe ved at blive smittet med corona.”

Men allerede en time efter, at hun fik den første indsprøjtning, begyndte Grethe Mogensen at opføre sig underligt.

“Hun spurgte vredt alle på plejehjemmet, om de brugte Apple-produkter, og hvis hun så en medarbejder med en iPhone, spyttede hun på vedkommende. Hun omtalte også Steve Jobs som et ‘bebrillet svin’ og erklærede, at Microsoft Edge var verdens mest undervurderede browser. Så vidste jeg, der var noget helt galt,” siger Alicja Mogensen.

Binge i stedet for at google
Grethe selv mener dog ikke, der er noget i vejen med hende.

“Jeg har fulgt ham hele mit liv, men først nu kan jeg sige det højt. Først nu kan jeg opfordre alle omkring mig til at binge i stedet for at google,” siger hun med henvisning til Microsofts søgemaskine, Bing.

Bill Gates benægter, at han skulle have noget med de mange ældre menneskers pludselige Microsoft-loyalitet at gøre.

“Det er fuldstændig absurd. Som om jeg er sådan et kryptojødisk reptil fra det ydre rum, der forgifter menneskeheden med en vaccine mod en sygdom, jeg selv har udviklet på Månen, hvorefter jeg overtager verden med en hær af aldrende sykofanter og Illuminati-dyrkende mediebosser. Det kunne jeg ikke drømme om,” siger han.