Foto: doamamah, Bigstock

Ill.: doamamah, Bigstock

“Psykopaten skyr ingen midler, men jeg kommer stærkt igen,” lover Coronavirus, som frygter, at den amerikanske præsident overtager dens plads på forsiderne de næste mange uger.

“Bare vent og se, hvem af os, der er den største psykopat!”

Coronavirus smiler, men det er tydeligt at se, at det ikke er ægte. Den verdensberømte virus lægger da heller ikke skjul på, at den er vred. I næsten et år har den været hele verdens medieskurk, men nu truer USA’s præsident Donald Trump med at overtage pladsen. Endda helt uden at have fortjent det, vil Coronavirus gerne understrege:

“Han opildner til, at vrede demonstranter trænger ind i The Capitol, og jeg må medgive, at det var et snedigt påfund, men helt ærligt – jeg kan trænge ind i både bygningen og demonstranterne i løbet af nul-komma-fem, og så er det alligevel Trump, der får æren for at orkestrere det værste angreb på demokratiet i nyere tid.”

Behøver ingen Twitter-konto
Coronavirus, der ellers hidtil har været på Donald Trumps side, fortæller, at de to helt sikkert er helt færdige med hinanden.

“Han erklærede krig mod mig ved at stjæle min plads på forsider og sendeflader. Man stjæler ikke mit rampelys uden, at det får konsekvenser,” siger den.

Hvad modtrækket skal være, vil Coronavirus ikke fortælle. Den opererer anderledes end Donald Trump, fortæller den med slet skjult stolthed i stemmen.

“Trump er helt sikkert en stjernepsykopat, som mestrer kunsten at splitte befolkningen og opildne masserne til at handle på sine vegne, men jeg kan få mine medsammensvorne til at skabe splid helt uden at være på Twitter,” siger den.

Styrkeprøve i psykopatisk adfærd
De kommende uger bliver altafgørende for kapløbet mellem Coronavirus og Donald Trump. Det bliver en sand styrkeprøve i psykopatisk adfærd, vurderer Coronavirus, der dog ikke er bange for på forhånd at udnævne sig selv som vinder.

“Trump og jeg har meget til fælles, og når man tænker på, at han blot er et menneske, er hans bedrageriske despottilgang til præsidentembedet ganske imponerende. Jeg tror da heller ikke, at han giver op foreløbigt,” siger virussen og slutter:

“Han sætter en kædereaktion i gang, som kommer til at vare mange uger. Men selvom han er stjernepsykopat og rendyrket fascist, vil han aldrig nå mig til sokkeholderne, når det gælder folkedrab og kynisk udnyttelse af mennesker.”