Foto: Yulia Petrova, Bigstock

Foto: Yulia Petrova, Bigstock

Fuld af forventning mødte Anders Mortensen op på kollegaen Julie Madsens adresse, men blev hurtigt skuffet, da det viste sig, at hun var interesseret i sex og ikke kage, selvom det var det, invitationen lød på. 

“Mon det var drømmekage eller brunsviger? Eller måske en Sarah Bernhard? Jeg var så spændt, at jeg næsten ikke kunne vente. Jeg er så glad for kage!”

28-årige Anders Mortensen følte sig som verdens heldigste menneske, da et Zoom-møde med kollegerne endte med, at 27-årige Julie Madsen inviterede ham over til kaffe og kage.

De var faldet i snak efter mødet, og her havde Anders sagt, at han syntes, det fungerede helt fint at holde personalemøder via Zoom, men at han savnede at få kage til kaffen, sådan som de plejede, når de mødtes i personalestuen. Det fik Julie Madsen til at sige, at hvis han kom hjem til hende, skulle hun nok sørge for kage til hans kaffe.

Lækkersult og sommerfugle
“Jeg blev rigtig glad og sagde, at det ville jeg gerne. Så vi aftalte, at jeg bare kunne komme med det samme,” siger Anders, der har været single i næsten tre år.

Han skyndte sig at skifte tøj, og så kørte han de otte kilometer ud til Julies adresse.

“Jeg var helt vildt lækkersulten og kunne slet ikke lade være med at tænke på den kage. Om hun selv havde bagt, eller om vi måske skulle følges hen til bageren og stå og vælge sammen. Det ville bare være så hyggeligt, tænkte jeg og fik helt sommerfugle i maven,” siger han.

Han blev fælt skuffet, da Julie lukkede ham ind, og det viste sig, at der hverken var kaffe eller kage. Hun var heller ikke interesseret i en tur til bageren.

“Hun begyndte bare at røre ved mig, og det hjalp ikke, at jeg mindede hende om corona. Så kyssede hun mig, og til sidst gik vi ind i hendes seng, hvor vi havde sex,” fortæller Anders.

Bliver nok ikke kærester
Julie ville gerne have, at han blev natten over, men han valgte at tage hjem. Han var bange for, at han ikke ville kunne blive ved med at skjule sin skuffelse og ville ikke være uhøflig.

Efterfølgende har Julie skrevet flere gange for at få Anders til at komme på besøg igen og “gentage succesen”.

“Jeg tror, Julie gerne vil have, at vi bliver kærester, men det kommer næppe til at ske. Hun er køn og charmerende, og jeg vil egentlig gerne have en kæreste, men det skal være en, jeg kan stole på,” siger Anders og slutter:

“Jeg kan slet ikke forstå, at man kan finde på at invitere på kaffe og kage helt uden at mene det.”